24

Булгаристан

преди 2 години

Комунист ли е,разбира от всичко!Сменят доктори,професори като носни кърпички!Кадруват по всички направления?!Държавата е в състояние на наркоман,излял си половин литър венозно коктейл от поне пет вида най силни наркотици?!Не го чакай да оживее!Затуй предлагам,Корна и останалите червени к,у рви направо да изчегъртът персоналът на АЕЦ Козлодуй и да назначат за шефове и оператори млади обещаващи кадри,подвизавали се на тръшканиците по паветата!Така,ще се приключи най после с таз *** държава!

23

Анонимен

преди 2 години

До ЖороДали спецпрокуратурата СпП, спецнаказателните съдилища СНС, АСНС и КПКОНПИ не бяха създадени като сопа на ББ за борба с политическите противници на ГЕРБ и изземване на имуществото на едни олигарси и прехвърлянето му в ръцете на други? Нали ББ и ъогавашният гл.прокурор си определиха Гешев за наследник на Цацаров, а сетне ББ и И.Г. назначиха С.Ц. за шеф на КПКОНПИ на мястото на забягналия в Испания Георгиев след скандала с постройката на върха на ЖК на Георгиев!

22

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, този проблем се решава лесно: вземете на магистратите 20-те брутни работни заплати на куп, махнете им допълнителното материално стимулиране ДМС всяка година по 10-15% и ще видите, че поне 20-25% от тях ще станат чиновници по инистерствата. Да не говорим, че сетне ако вкарате голяма част от останалите в МП, където наскоро повишиха РЗ с 30% , те ще припнат там.Тази "независимост" на прокурори и съдии беше приумица на еврочиновниците, която нашите магистрати бързо схванаха и възприе

21

Анонимен

преди 2 години

Закона Магницки показа че съда е фалирал в бг. Щом не искат да вкарат богатите в затвора по-добре е да приемат американските закони и американски съд.

20

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не иска да те гледа камоли да те слуша

19

Анонимен

преди 2 години

Радев иска да изяде Нинова

18

Много интересно

преди 2 години

В Перник има тежка организирана престъпност но за тях полиция, прокуратура и съд няма!

17

Анонимен

преди 2 години

Тая един пьт вика да се закриват друг пьт да не се закриват и тя е ясна расипа - бспЩе гласувам за - мая

16

Анонимен

преди 2 години

Вместо да закрият БСП те затварят съдилищата?!

15

Прецедент

преди 2 години

ГЮБРЕТО Е ПРАВО,ЗА ЧИИ НИ Е СЪД,СЛЕД КАТО КРЕМЪЛ РЕШАВА КОЙ КРИВ,КОЙ ПРАВ?...

14

Жоро

преди 2 години

Корни гласува С ДПС, ИТН и Маямата за закриването на Спец съда и КПКОНПИ, демек грабителите да си върнат заграбеното, а ся се прави на ощипана мома, това е Корнография.

13

Анонимен

преди 2 години

Делата само дистанционно в София. Който е арестуван, МВР го кара с патрулката или лежи в кауша. 90 % от съдиите и прокурорите трябва да се съкратят.

12

До 7

преди 2 години

Правиш ли разлика между съд и прокуратура,мушмороко млади???

11

АнонимеН

преди 2 години

ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ ВНЕСЕ ЗАКОН ДА СЕ ЗАКРИЯ СЪДИЛИЩА И ДА СЕ ЗАКРИЕ КОМИСИЯТА ПО ОТНЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!

10

АнонимеН

преди 2 години

И АЗ СЪМ ПРОТИВ!!!

9

4ебурашка

преди 2 години

Кога пращахте хора за ВСС четяхте от листчето кво ви е написал Дилян.Що не пита тея пратени от нейната партия във ВСС, а пита министъра на правосъдието

8

Свидетел

преди 2 години

Точно в Смолян и Родопите има толкова села и паланки с по 5-6 обитаеми къщи със 7-8 жители и много АБСОЛЮТНО ОБЕЗЛЮДЕНИ от 20-30 и повече години!Те магазини нямат,вие съдилище искате да има.Естественно е че съществуването на такива е безмисленно!

7

Закривай

преди 2 години

Правосъдната система е с бюджет от 1 милиард лева бюджет, а правосъдие нет!Гешев е позор!

6

бкп

преди 2 години

импексова ама това го предлагат от хората на фигуранто *** , демек от твоите хора . то ясно че ти винаги си против ама тоя път много избърза . я веднага едно опровержение че ни си казвала че си против !

5

куд ку дяк

преди 2 години

Ко кошка с брошка.