15

Поп Харитон

преди 2 години

Докога с тези гербаджийски неуредици в този град, при положение че никойне ще да ражда в тази пропаднала държава, обсебена от крадци и мошеници !Сега и малкото останали деца, ще трябва да страдат заради некадърното управлениена Фандъчката !

14

До19

преди 2 години

Ние ще си работим ,както сме го правили цял живот ,преди вие да нахлуете с мурафетите си ! А кинти??? Ами нали точно за това дойдохте вие тук бе селски.Когато моите деца трябваше да тръгват на училище ,учители и директори от кварталното училище идваха по домовете да ги записват ,за да попълнят паралелките.Как ще го разбереш това ,като тогава имаше ,,Софийско жителство" и за вас София беше Европа!Пътувал съм непрекъснато из България повече от 40 години,разговарял съм с много юнаци от провинцията!

13

За 5

преди 2 години

Абе платеният драскач пак ли не си прочел какво коментираш?Места в училищата има ама гениалните 74 като тебе не са научили къде и как да кандидатстват.Ей не ви писна да заливате мрежите с платените си коментари.

12

Анонимен

преди 2 години

Места има за всички, боя е за "елитните" училища. А 3 години уседналост е малко. Познавам не малко семейства по схемата на 12ти - регистрирани фиктивно при приятели, заради които местните не ги приемат в кварталното за тях училище, защото е набедено за елитно.

11

Анонимен

преди 2 години

Чакай ся какво се жалват за място да, си стоят в провинцията що се натискат в София даже да ида по далеч хора, със собствени жилища да, са, с предимство в провинцията закриват училища и детски градини

10

абв

преди 2 години

Подават документи за класиране в хореографска паралелка,ама не искат детето да учи там???...и е проблем защо са ги приели...

9

язе да кажа

преди 2 години

Нормално с тази сиема на класиране! Родители от Люлин се регистрират фиктивно , че живеят в центъра или в Младост само и само да вземат детето им в училище, което им близо до работата им. Дори само ако майката с детето се регистрира на фиктивен адрес, това е достатъчно за класиране в училището, в което искат да е. Като няма проверки, единия родител с едното дете живее в Люлин, другия с другото дете в центъра, без да се разведени :)))

8

.

преди 2 години

Да са мислили преди да се местят в гетото уж за повече пари!

7

Да

преди 2 години

*** ли ми търсите в София. Хак ви е.

6

vlady

преди 2 години

Да подадат жалби до протопрезвитер Кусан Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

5

това е

преди 2 години

ами много новософиянчета дойдоха или се родиха в София . на мама и тати не им се живее на село щот кравите миришели лошо .

4

Анонимен

преди 2 години

За 12 години власт на ГЕРБ,тези деца дето са били на по 10 годинки когато ГЕРБ дойдоха,вече са на по 22 и имат деца.Следователно кой не е предвидил места в градините и училищата?ГЕРБ!Борисов е виновен!

3

Анонимен

преди 2 години

Радев ще ви намери места, той умее всичко.

2

Анонимен

преди 2 години

има и други градове, а северна България не е легенда както повечето южняци предполагат

1

Анонимен

преди 2 години

Е нали уж малко деца се раждат,а няма места в детските градини и училищата?Борисов е виновен!