25

Гражданин

преди 2 години

Голям праз.

24

Анонимен

преди 2 години

щом има кой да ги спонсорира, що да не протестират?

23

Анонимен

преди 2 години

До: номер 22 Първо, не беше миналата година а тази. Второ, не сме "протестъри" а избиратели. Аз лично поне не съм ходил на нито един протест срещу Бойко Борисов макар че не съм гласувал за него. И трето, не сме вкарвали никого насила в парламента, а си избрахме депутати които да ни управляват. Това че бяха орел рак и щука и не се разбраха не е по наша вина. И служебния кабинет беше избран и назначен от президента Радев а не от депутатите!

22

Айде

преди 2 години

Божков пак искара платаните! Тея американци няма ли най0сетне да му пратят някой дрон, та да отърват България от него и от бенефициентите му.

21

и те така

преди 2 години

само ония врякащите на мая общата дето системата още не може да убие ше оправят нещата :):):)

20

Майора

преди 2 години

Жалко единственото нещо което Фигуранта и неговото правителство не овладяха, е прокуратурата и затова ударите са насочени срещу нея!И кой пали фитила-адвоката с отнети права Бойкикиев, ген. Гном , разпопения Дионисий ,Гошо Боецаи прочие! На рях им е пределно ясно че прокурор не се маха незаконно , след като протеста им е незаконен! И питам къде е общината, полицията на Рашков ? Явно това е-да се предизвикат безредици , хаос- и да се обвини Гешев!Няма да стане!

19

Анонимен

преди 2 години

До: номер 19 И Тодор Кантарджиев е освободен по законния ред, значи протестите в негова защита искащи да го върнат на работа са противозаконни? Още повече, човекът е пенсиониран, не е уволнен!!!

18

анонимен

преди 2 години

Миналата година протестърите вкараха в НС и служебното правителство отровното трио и ИТН! И какво направиха, поругаха парламента за няма и два месеца и ни пратиха на нови избори! Явно сега искат да изберат за депутати Божков и Арабаджиеви, тези с повдигнати обвинения за престъпления от главния прокурор!

17

"Искаме правова

преди 2 години

Искат правова държава, а нарушават законите!Главният прокурор е назначен съгласно законите иосвобождаването му също ще стане съгласно законовия ред,а не под натиска на 20 протестиращи от ДБ!

16

Анонимен

преди 2 години

е как така няма протести в защита на бойко или на гешев.само по форумите *** на заплата ги защитават

15

Протестър

преди 2 години

Искаме си обратно другаря Божков и руските шпиони !

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"До баба мара Това което се каните да направите, ще е по голяма "беля". РР продължава да разделя обществото, трайно и упорито. До сега беше на политическа основа, сега стана и на етническа."То за това са гласували за него 2.5 милиона и има одобрение около 80%. Понеже разделял. Да, разделя грабещите от ограбваните. Каква изненада, а? Пробвай с някоя друга гербаджийска опорка. Тази отдавна се изтърка и хората ви се смеят на глупостите. Няма да ти платят ми се струва.

13

Програмист

преди 2 години

Намерете си работа, бе хора! Системата не ви е виновна че сте необразовани, заменими и мизерни!

12

Анонимен

преди 2 години

Тези кой ги храни !?

11

Анонимен

преди 2 години

Браво до победа

10

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи платени протестъри от Черепа, Цветан Василев и останалите мутри...

9

Анонимен

преди 2 години

До баба мара Това което се каните да направите, ще е по голяма "беля". РР продължава да разделя обществото, трайно и упорито. До сега беше на политическа основа, сега стана и на етническа.

8

Шкафче

преди 2 години

От ВСС нямаше ли кой да им каже че Гошев не го слуша главата ама пустите му 300к подкуп!

7

Анонимен

преди 2 години

*** платени безделници

6

Robinzon

преди 2 години

Тия некадърниците само прокуратурата не са овладели.Как още ги търпим тия 30 човека.