78

Анонимен

преди 2 години

Това дете има капацитета на всички от Продай България и Мутри вътре в парламента взетинзаедно

77

Генейчето на мама

преди 2 години

Няма лошо в това родителите да смятат децата си за вундеркинди, но който е поне виждал тестовете на Менса знае че знанията които трябва да покажеш при решаването им надхвърлят значително уменията на това дете. Умът му не е достатъчно развит за да бъде потвърдена някаква интелигентност. Няма член на Менса който би се наел да даде потвърждение за успешно направен тест само по разпознаване на фигури и знаци от Менделеевата таблица. Признавам амбициите на майката , но ще трябва да почака още ...

76

Анонимен

преди 2 години

Стига завиждахте! Браво на детето, дано реализира потенцоала си!

75

Лорд Менчев

преди 2 години

Както всички други обществени организации и частни компании, Менса също има нужда от финансиране . За някой долар в повече можеш да станеш почетен член на Менса и да ти дадат почетна грамота за каквото си искаш IQ . Много актьори и политици го направиха ... Добре дошли в реалноста . Днес можеш да станеш собственик на лунен парцел... да получиш удостоверение че имаш кралско потекло и да ти дадат титла Лорд ... можеш да си напазаруваш цял наръч дипломи за Енженер, доктор, психУлог, математик .....

74

Имаме новина ...

преди 2 години

Хм, това си е наистина новина . Белите деца , които имат подобни умения на тези години са толкова много, че не са нищо сензационно и представляващо интерес за медиите . Все едно да четеш новина как слънцето изгряло тази сутрин, но ..... афроамериканче което познава цифрите и е назубрило знаците от менделеевата таблица ..... е те това наистина новина . Направо е уникално като кокоши зъб и световните медии трябва задължително да разкажат за него .

73

Анонимен

преди 2 години

"Уменията на малкото дете включват назоваване на всички елементи в периодичната таблица, идентифициране на всички 50 щата, тяхната форма и местоположение, изучаване на испански език и дешифриране на модели ...."".... според родителите й."

72

хаха

преди 2 години

сега разбирам откъде при братята идват културните особености и защо се женят на 12-13 год. Те всички са гении, изпреварили времето си.

71

Чичо Дарвин

преди 2 години

Това мамунче след 14 години ще е голямо лошо разгонено неггро, което ще роди още 2-3 като него. Ще говори на мада фака и ще шмърка бели лиини всеки петък вечер.

70

Четейки статията

преди 2 години

Усещам, че някой ни взема за балъци! В нея има немалко несъответствия! Статията е фейк!За сведение - като ученик можех да напиша (без грешка) символите на 92 (от 105) химични елемента и как се изграждат електронните слоеве на химичните елементи(по периоди). Физиката ми куцаше! Но през 70-те, нашите учебници бяха доста сериозни. Учили са ме създателите или консултантите на редица учебници и учебни помагала, но тогава критериите на обучение и оценка бяха други!

69

Не глЕдай а ВИЖ ...

преди 2 години

Очевидно манипулативна статия . Малката НЕ Е член на Менса , само е минала някой от тестовете им при психолог, като не съобщават крайния резултат а само предположенията на мама и тати ..... ВСЪЩНОСТ тези които могат да извличат информация от текст / Менса IQ поне 55 / ще им стане ясно че статията всъщност е РЕКЛАМА НА ЧАСТНОТО УЧИЛИЩЕ за предучилищно обучение НА МАМА . Малката умница се явява един вид ПРИМЕР за педагожките способности на мама . Успех на амбициозната и находчива мама.

68

И Мадона

преди 2 години

е с IQ 170, ама повече я интересува с кой ще се изчyka! Може да си интелигентен в една област, ама в друга да си бая глупав.

67

Може да си

преди 2 години

Много умен(всичко е до време), но нямаш ли домашно възпитание - полза никаква, избиване на комплекси. Навремето бях в "Клуба на знаещите", събирахме се и с "Менса"(през 90-те, всъщност създаден е от членове на нашия Клуб). Та когато се зададеше въпрос, Менсаджиите мълчаха(за да не изръсят някоя глупост) - накрая изглеждаха доста тъпо. Опитвахме се да ги приобщим. Хващали сме доста простотии в тестовете за "Менса"! Карали са ме многократно да положа тест за "Менса" - не ми е приоритет.

66

Анонимен

преди 2 години

Стана е умна, защото м.а.й.к.а и е пушила много крек на кристали.

65

Анонимен

преди 2 години

Либерални тъпотии. Байдън падна от кеф.

64

Анонимен

преди 2 години

Това дете е почти на три, като го гледам, а показаното с ежедневни занимания се постига. Според родителите...,но е член на Менса...., нещо в изказа ли имаше проблем? Моето дете сигурно нямаше такъв капацитет, но тази възраст беше вече без памперс. Аман от медийни преиначавания, 3 годишни инфлуенсъри и родители жадни за слава.

63

Анонимен

преди 2 години

СНН съвсем са закопали дъното! На тези безкрайни безмерни глупотевици, кото от 100 километра смърдят на долнопробна пропаганда, няма да повярва дори умнокрасивитета!

62

Анонимен

преди 2 години

Определено ме разсмяхте с тая публикация! Брилянтно чувство за хумор!

61

Куна

преди 2 години

Завистта човешка може да блокира и човек , и цяла нация. Абе що не можете да се зарадвате на нещо ...дори да е мъъъничко по-добро от дебилясовото потомство, на т.н. техно-прогрес.

60

Пълна Каша

преди 2 години

Според родителите й Каши има IQ от 146..... Ахааа, тя НЯМА такъв коефициент ама родителите и ей така "на око" преценили че е поне толкова .... минумум. А вероятно умниците от Менса все още дори не са срещали "малкия гении" на мама и тати ...

59

Анонимен

преди 2 години

Очаквам скоро и репортаж за едногодишния Хасан гения *** с IQ 160.