94

Човешкият живот

преди 3 години

също се движи в границата на 70-80 години, но хората на Запад живеят повече, а хората в Матушката сдават багажа доста под 70-те. Та така и с техниката. В този случай - самальотът.

93

Анонимен

преди 3 години

Ремонтиран от некадърните полски *** , по заповед на евроатлантика Николаий Ненчев от политкоректни причини.

92

Анонимен

преди 3 години

Терзиев е отговорен за инцидента и това е приятел на Румен Радев. Работи в Граф Игнатиево. Съпругата му е Наплатанова Габриела. Като не сте запознати какви са тези хора и на кого са приближени не бързайте да казвате, че трябвало да се изчегъртат. Те няма да се изчегъртат от служебното правителство. Това са най-верните на Радев Ветото. Виновният за трагедията край Шабла е точно шефа на авиобазата в Графа - НИКОЛАЙ РУСЕВ. МИСЛИ, ПРОВЕРИ И ТОГАВА ХВЪРЛЯЙ ОБВИНЕНИЯ!!!! Извинявам се - чакам прелеза.

91

до 109

преди 3 години

Терзиев е отговорен за инцидента и това е приятл на Румен Радев. Работи в Грфа Игнатиево. Съпругата ме е Наплатанова Габриела. Като не сте запомнати какви са тези хора и на кого са приближени не бързайте да казвате, че трябвало да се изчегъртат. Те няма да се изчегъртат от служебното правителтво. Това са най-верните на Радев Ветото. Виновният за трагедията край Шабла е точно шефа на авиобазата в Графа - НИКОЛАЙ РУСЕВ. МИСЛИ, ПРОВЕРИ И ТОГАВА ХВЪРЛЯЙ ОБВИНЕНИЯ!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Изтребителя е засечен от НЛО и потопен в морето а пилота отвлечен.

89

Анонимен

преди 3 години

Черно море е голямо и в него има солена вода. Да продължават да търсят риби, може и да намерят някоя. Съболезнования за близките на пилота.

88

Анонимен

преди 3 години

"За БНР командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов коментира, че не е сработила системата, която при катапултиране на пилота изхвърля спасителен буй с радиосигнал и светлина." Няма да се учудя, ако нашите военни изобщо да не са сложили катапулт в самолета, за да спестят някой лев.

87

Анонимен

преди 3 години

Това от полската поддръжка ли е? Доста отдавна нямаме договор за поддръжка на самолетите с Русия!

86

Сержант

преди 3 години

Виновните за състоянието на техниката в армията се пенсионираха и ги върнаха на работа като експерти. За пример Свирчо в Сливенското поделение.

85

14 миг 29 има БГ

преди 3 години

До Анонимен 14 МИГ 29 имаме който могатда летят

84

Списаревски

преди 3 години

Малко водка преди полета и стават така нещата- нали сме биле в ШЗО Плевен - ШРР 250 знаем как чадърите увисваха по дърветата и старшината тичаше с камиона с брадви да сече клоните и да ги сваля... Дано е жив пилотът, другото рибите щ си го направят 6 звезден хотел!

83

Шикълбрунер Хайл

преди 3 години

До Da, za MakedonijaМаке , ДГД , маке !!!! От поле бегаш у куке сер*еш маке *** .... За теб и миризли*вците макета и трактор нема ДТМД ....

82

КОКО

преди 3 години

Жалко за пилота. Още по-жалко е, че не трябваше да пада този МиГ 29 а един друг преди 5-6 години. Толкова проблеми щяха да са занулени сега...

81

Шикълбрунер

преди 3 години

ДАНО ДА Е ЖИВ !!!!! Другото е без значение , ДАНО ДА Е ЖИВ !!!

80

Служ. мин-р

преди 3 години

Борисов и Каракачанов са виновни!Аз не разбирам..

79

Анонимен

преди 3 години

Извънземни са го отвлекли

78

Анонимен

преди 3 години

Може да е с малко опит,и как да е като има тоЛкова много служители в системата на МО и МВР НА ДВОЙНА ХРАНИЛКА-ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО ВЕЧЕ ШЕСТА ГОДИНА ПОЛУЧАВАТ и всички мълчат.Радев с голяма пенсия плюс 15000лв.Почти всики са на заплата и пенсия от това правителство,а другите да умират и децата затова бягат по чужбина,защо няма гласност на тази анархия която започна от 2016г. по времето на БОРИСОВ!

77

Анонимен

преди 3 години

И сега с колко изтребителя останахме?

76

Ненормален работещ

преди 3 години

за 89. Не знам какъв си , нямам желание и да те познавам: по-глупав коментар от твоят, здраве му кажи! Биеш по точки всички останали. Е-е щом плащат, не пречи и да продължаваш ... Но не казвай в къщи какви ги бръщолевиш!

75

Анонимен

преди 3 години

Под вещото ръководство на Радев при учение също беше разбит самолет. Тогава някой го покри, но загубите бяха над 20 млн лева. Пуснал е неподготвен курсант да лети. Сега май е същото, но с друга фуражка.