35

Анонимен

преди 2 години

Чак пък за всички французи. Преувеличени глупости. Много сте чувствителни бе. И никой не се смее на видеото. Факт е, че Макрон е вреден като всички евролидери в момента, кукли на конци на глобалистка хранилка и национални предатели, но пък да се присмиваме - не точно. Дрън дрън.

34

Слънчарски

преди 2 години

На всичките комунисти, които се радват от тоя шамар сигурно им става много тъпо, като разберат, че "шамарджията" е крайно десен националист. Ама те *** винаги са си били кухи лицемери. Утре пак биха влезли в съюз със нацисти, ако отново могат да си плачкосват из Полша и Финландия.

33

Анонимен

преди 2 години

А влечуго Меркелицата кога?

32

Анонимен

преди 2 години

Сами станаха смешни евроидиотите. То не бяха мерки и ограничения не бяха чудеса! Шамарът е най- слабото. С него е поставено само началото. Война за ковидфашистите ще има - истинска. Те го заслужиха.

31

Анонимен

преди 2 години

Не само , че е унижение. Но показва, че руските анархисти са си спокоини във Франция. И взимат демокрацията за подигравка.

30

Анонимен

преди 2 години

Хубав шамар, хареса ми. Ако го беше изгърмял с опакото на ръката щеше да е още по-добър.

29

уххх мааа

преди 2 години

Маааалее чиии хубавоооо Как 24 часа не съм чул Ба*и по-добра новина от години не бях чувал. Същински празник дее*а. Шамари ****ала!

28

Анонимен

преди 2 години

Ех като си спомня батБоко какви шамарчета плющеше по врата на Плевела...

27

ПроСоТо

преди 2 години

оле Боже!.."Голям праз"!..НЕКОЙ СИ посегнал на Макарон с плесница,и о,чудо:..-Сичкото франсе са дигнало да протестира....Франчулята са уникални националисти,да знаете!..Иначе са свободни духом и веселяци,наливащи се с "Бордо" и "Шампейн" докато въртят любов с .."Мивката,която си е сложила пола"../според Чрното Влечуго../..Хубави хора,ама..французи..Па и друго:-както са тръгнали нещата там,след двадесетина години няма да са "французи",а.."АФРОФРАНЦУЗИ".../дано да не се стигне до там!!/

26

Анонимен

преди 2 години

"Това видео ще забавлява всички в Китай, Русия и Беларус", гласи друг коментар."------------------------------------------------- Типичното западно комплексарче- пак Русия и Китай са му в главата. Видеото забавлява цял свят, не само тези три държави. :)

25

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай изобщо не се интересуват от арабския халифат Франция. Французите много са си повярвали.

24

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте дали линк към видето ли? Трябваше да го намеря в тубата. Да не би шефовете ви да са ви забранили да го споделяте?

23

хахахаха

преди 2 години

До АнонименНяма как да се случи на Путин 0 там службите работят! Виж на Американските президенти с великите им ЦРУ и ФБР многократно им се случва (за жалост терористите не вярват на холивудските филми и или си ги трепят или ги бият). За европейската ДжендърМекиКитки *** пък изобщо не ми се говори - армия съставена от ЛГБТ+ изнеженимъжлета не ми я хвали. До тук ни докара "*** баланса"!

22

Урок

преди 2 години

Един хубав удар в челюстта замества часове обяснения !

21

Генчо

преди 2 години

Унижението не е от шамара. Преди 20 години Франция беше световна сила. Сега е второразрядна страна, запътила се към третия свят.

20

Анонимен

преди 2 години

Унижението е макрон , а не шамара!!! Тия допитвания са пълна лъжа! Живея във Франция и знам какви са настроенията. Стига сте лъгали!

19

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ако това се случи на Путин...колко ли секунди живот ще му остане на смелчагата

18

Сплескан натовец

преди 2 години

Навсякъде в интетнет французите масово се кефят на шамара и пукат макарон от подигравки и гаргара !Ех какво нещо е пропагандата черното бяло буквано изкарва!

17

Почти позна !

преди 2 години

до "Макрон е като Москов в лицето."Ами Москов е евреин, а Макрон е еврейски (Ротшилдски) възпитаник.Ученика - като учителя, нали знаеш...

16

11

преди 2 години

Аве, тоя Макарон не ви ли прилича на Нахалний? Той зарад туй яде шамарите.