16

До непълна статистик

преди 2 години

Преди месец ме оперираха, след седмица влизам за друга операция. Не ме е страх, че няма да остана жив. На който каквото е писано, това ще стане.

15

непълна статистика

преди 2 години

Драстично намаляха и хората, които ходят на преглед при лекар или не влизат в болница за лечение от страх, че няма да излязат живи.

14

Реалист

преди 2 години

То си беше ясно, че предпазните мерки за коронавируса ще намалят значително всички останали заразни болести. Сега Кунчев дава и статистика за това. Не е въпроса дали това е добро или лошо, а че се случва и няма как да не се случи. Това разбира се не е хвалба, както си въобразяват един тук.

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли кой да го уволни?

12

Попай

преди 2 години

Наглички до краен предел, по тяхната логика, ако спрем да дишам съвсем ще се справим със заразите. Психотата нямат спирачки

11

Сата НАТО

преди 2 години

Въобще не съм си давал зор да нося маска, нито да ползвам дезинфектанти. Имунната система трябва да бръмчи на ниски обороти, а не да я убиваме със стерилен живот.

10

Анонимен

преди 2 години

Всичко е прекрасно, само дето като теглим чертата умрелите са в повече. Някои поумряха от студ на стълбите и виновни май нямаше?

9

Анонимен

преди 2 години

ьМасовага хигиена в РБ е на плачевно ниво все още. Маските ще ни съпътстват задължително в името на превъзпитанието на нашенеца да се научи на спретнатост и чистота. Влиза той в магазин и в транспорт, почва да киха и кашля с раззинала уста, а няма салфетки в джобовете си и освинва обстановката. Контрол никъде няма, следят само за маски. Нека има маски, но и друго. В уч-щата пък въобще не ги учат на хигиена. Преди години проверяваха всяко дете как е умито, лак са му ноктите, носни кърпи...

8

Проферсор от БАН

преди 2 години

Да ви кажа едни велики наши открития - водата е мокра ,огънят гори , слънцето пече , ледът е студен . Кунката ни казва неща които са ясни и се знаят от всички .

7

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече "маски" и дезинфектанти - толкова по-слаба имунна система. Браво, Кунчев

6

Профан

преди 2 години

Доцентите по медицина имат силно присъствие в коментарите тук, както винаги, рамо до рамо с професорите по всичкология. Да се чуди човек защо има недостиг на квалифицирани кадри в България.

5

Астронафт от НАСА

преди 2 години

а в Скафандър няма да Боледуващ от Нищо - давай Кунчев, налузвай Един!

4

Анонимен

преди 2 години

Кунчев време е да си представиш прощалната реч. Кацаров идва да те пенсионира

3

Кунчев,

преди 2 години

По твоята логика, дай да вървим само с маски, за да не боледуваме от нищо. Едно е да боледуваш от варицела на 3 г., едно е на 30 г. Като сме забавили заразяването сега, то рано, или късно ще се случи. Но, колкото си по-стар, толкова по-трудно се преболедува. Така че, не се "тупай" в гърдите с поредното умозаключение.

2

Анонимен

преди 2 години

От 2 години не съм боледувал, но не мисля, че е чак толкова добре, защото имунната ми система не е стимулирана и е може би отслабнала

1

Анонимен

преди 2 години

Този като го гледам и той е за пенсия.