25

Мишок

преди 2 години

Слави е страхливец, за властта се иска смелост и отговорност. А той е мишок. Има в активния си речник не повече от 300 думи. Едно сложно изречение не може да формулира. А половината от думите, които владее са мръсни думи.

24

Анонимен

преди 2 години

През всичките години Чалгаря само Доган не е критикувал и осмивал,а сега им даде и безброй секции в Турция.Да са ви честити още повечето депутати от ДПС чалгари,гнусти,долни.

23

Ха ха

преди 2 години

Всички разбрахме, че властта е ви е само цел. Вие се уплашихте и водачът ви тутакси се скри, разболя се от ковид в същата минута. Голямо съвпадение. Вие не можете да управлявате, искате само да критикуват и да получавате държавна субсидия. Големите Тв ви спряха кранчето. А Слави и Тошко взеха, че много си повярваха, но тая работа не е като оная, разбрахте ли го?

22

Анонимен

преди 2 години

Трифонов, на думи си много силен, но на дела си кръгла О

21

Анонимен

преди 2 години

Дълъг, ти си страхливец...

20

До 19

преди 2 години

Ти не мисли за Слави, Хр.Иванов ..Нали си вярвате на банкянската мутра.Искате да си раздавате държавните пари на герб и дпс фирмите.

19

комуниста

преди 2 години

Свалихме ГЕРБ от власт ....да се готви за ИЗЧЕГЪРТВАНЕ и ДПС

18

Майора

преди 2 години

Каква партия и какви цели имате? И кой е Слави -болен човек- който освен да се крие и пише постове друго не знае ! Каква промяна носи с чалгата и как опростачи за 30 год. младото поколение!С ББ си стискаше ръцете , сега е против него, с Бойкикиев продаде гласовете в Кърджалийско! Имаше подкрепа от 165 в НС , не иска да състави кабинет, отказа се от мандат!Може ли да се вярва на такъв човек и партия?

17

До 14

преди 2 години

Никой не им е дал властра.Просто не искат да управляват с подкрепата и рекета на мутрите от герб/дпс.Или още не ви е ясно?

16

До 16

преди 2 години

Ахам...казваш...вечно управление на мутрите...без никаква критика....

15

Анонимен

преди 2 години

Направо си кажете,че не я искате. Предпочитате да критикувате отстрани, това което всеки може. Страхливи и некомпетентни в нищо хора.

14

Спеца

преди 2 години

Има нещо гнило около Славчо и партията му , но то ще се размирише накрая!

13

Анонимен

преди 2 години

Бла Бла, преразказ по свободно съчинение.Власта Ви се даде от електората, а Вие сте се обявили, че знаете как да я употребите за негово благо.Останалите локуми са ниво ученическо съчинение.

12

гнусни ПРЕДАТЕЛИ

преди 2 години

Станислав Трифонов и Христо Бойкикев да кажат за колко пари предадоха българските интереси в Кърджали. За колко пари гласуваха да има нoви 160 секции в Турция и нови 300 000 гласа в полза на ДПС ? Във всеки дюкян и бръснарица вече ще може да се гласува от Истанбул до Анадола........Карадайъ -> пред шефа на турския парламент: "Тази земя, България, е нашата земя. Турция е нашата родина. Останахме там след Османската империя. Нашата борба е да защитим турската си идентичност."

11

Анонимен

преди 2 години

4 Защото все още, има наивтици, да вярват на лъжите им. Московският проект ИТН, се провали.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами мога да ви кажа, че целта на Слави Трифонов е да обърка избирателите за да гладуват отново за тиквонийй.

9

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното, сценаристите от пропадащото шоу на Слави чалгаря, старият ерген, се трудоустроиха в политиката. Гласуваха си големи депутатски заплати, служебни мерцедеси и върнаха БСП във властта, през задния вход, срещу заплащане, от Божков.

8

О, божке

преди 2 години

Тези смешници толкова ги е страх да не се наложи да правят нещо, че амо тайно ги питат, искате ли да спечелите с мнозинство, ще спечели НЕ. Спокойно, репортерче. Първо, никой не ви избрал, че да се стига до власт, а наивниците с времето намаляват, особено когато си дал сигнал, че си нефелен. Второ, и да се стигне до вас, знаем, че ще изпратите някой да върне папката, като донесете вода от 9 кладенеца като довод, как някой/всички ви пречат да оправите държавата.

7

Спор--няма

преди 2 години

Некадърниците ---да се омитат.......А , Ива-фЪФЛАТА , да подава оставка...!

6

Караибрахим

преди 2 години

Вече съм сигурен, че чалгаря и фигуранта правят всичко възможно да върнат баце на власт. За толкова кратко време да сътвориш такива невиждани т.ъпотии не може да е плод на човешка г.лупост.