32

дедо Ташунко

преди 2 години

Акъл и спортно технически качества не ви достигат, треньорче!

31

КОаЧ

преди 2 години

Не ни достигнаа 10 маймуни срещу банана.

30

Анонимен

преди 2 години

аахахахахах Палячовци футбол тръгнали да играят !!!Да си пийте хапчетата в чашките момчета , ако треньора не ви дава ...Ще ми пийте от "***" Дано повече мачове да не видите !!!

29

Анонимен

преди 2 години

......тогава излезте 10 мин. преди началото на срещата и ги почвайте.....вкарайте им десетина гола и времето ще ви стигне ....мекотели ритнитопковци.....

28

Анонимен

преди 2 години

До св. опашкаТогава за какво играят с Франция. Целта е да се види какво куца и се оправи. Ако са толкова слаби, няма смисъл да играят с тях и служебно 0-3 а ще играят с Малта или Ирак.

27

Анонимен

преди 2 години

До св. опашкаТова са приятелски. А във важните 0-3 за Швейцария за 5 минути. Не е само с Франция че има проблеми в защита. Няма как силен отбор, ако за 5 минути 2-3 гола пускаш.

26

св. опашка

преди 2 години

Да така е ,нормално е феновете да са нервирани след загуба с 3-0 . Но с кого играем господа - със световният шампион,който и психичски и физически се готви да завоюва европейската титла . Нашият защитник не можел да спре Мбапе,ми той Серхио Рамос не може да го спре дето струва 100 милки , искате нашия да го спре. Дайте да не сме максималисти. Отборът на БГ според мен бе съставен от млади момчета и до 20 мин. от 1-во полувреме стоеше добре на терена . Иска се обиграване и добра физ. п-ка.

25

Анонимен

преди 2 години

За нас европейското приключи с тези контроли.Изводът е ясен,ако това беше група на Европейско.1 т. с 1:5 г.р..Тоест пак сме си последни.

24

Анонимен

преди 2 години

До Munchen_DEУелс играха с 10 човека срещу Франция миналата сряда и пак 0-3 паднаха. Нашите и с 11 едва издържаха.

23

Анонимен

преди 2 години

И квалификациите са през 3 дни и трябва да тичат всеки мач по 100 минути с продъллжениетп. Не може да се правиш на контузен и лежиш по терена. Сериозни грешки на Антов и срещу Русия и срещу Жиру, както и Турчев отдясно не можа да спре Бапе. Турчев стоеше до Грисман и го гледа как бие към Чочев вместо да го блокира. Квалификациите нямат шанс и ще отпаднат но трябва да вземат поне равни срещу Италия и Швейцария за да се види че са готови за следващите за 2024.

22

Munchen_DE

преди 2 години

Бившият треньор на леЦки не си ли дава сметка, че за още 10 минути резултатът щеше да е поне 5:0? Силите им бяха окончателно свършили. Да се благодари, че французите са джентълмени и не ги подпукаха както те си знаят! Все пак срещата беше приятелска.

21

vlady

преди 2 години

Полеви играчи все едно нямаме и не се виждат реални алтернативи. Добре поне, че Наумов беше на вратата с Татин Ники щяхме да паднем поне 6:0.

20

Защо

преди 2 години

не се закрие този порочен БФС, националният ни отбор, и да се почне на ново? Така и така с нашите пери се издържат тия недоразумения, поне да се започни на чисто. От детско-юношеските школи и да се гради стабилно с мисъл. Колко резил трябва да берем за да се разбере, че от тия нищо не става?

19

gio

преди 2 години

направо е трагично положението в БФС и футбола ни. Пораженчско мислене, ниско самочувствие, нисък интелектуален капацитет. То така като изброявам това се отнася и за 99% от населението ни.

18

Саксофонов

преди 2 години

Бобчето Михайлов що не си подаде оставката? Не му се пуска кокала, ще стои там до дупка.

17

До всички с 10мин

преди 2 години

10 минути сили не са им стигнали за да остане резултата 0:1....... Да пуснат предложение към ФИФА - мачовете не повече от 80 минути, и да се забрани предната вече да има отворени заведения и дискотеки, че само пречат на футболистите да се съсредоточат и отпочинат за мачовете. Ама какво е това нещо бе - хем на дискотека, хем мачове, ми уморява се човек. На запад затова нямат дискотеки за да не се уморяват хората!

16

Анонимен

преди 2 години

Ясен си взе беля на главата с тези ритнитопковци. Толкова ниско национално ниво не сме имали никога във футбола. И Зидан да ги тренира, все тази. Те просто случайно са станали футболисти. За тази игра освен талант се изисква и много труд, както и лишения от баровски живот.

15

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбрах, хем не ни достигат 10 мин, хем почнали смените по-рано, че момчетата били изморени. За какво не са тигали 10мин, Франция да вкара още 3 гола ли. Не ни стигат дисциплина и сериозна игра в платеното ни първенство.

14

ДДРОнег

преди 2 години

Поуката от мача е, че Българският футбол е мъртъв, нещо което го знаем отдавна !!!....А следствието - перукан и неговите *** на съд и конфискаскация на поне половината имущество - това е справедливост - другото е корупция !!!

13

Алтер

преди 2 години

Така е, като назначавате DJ за треньор, все нещо няма да Ви достига.