20

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден наритах (буквално) едно нагло английско парче. Хем без маска, хем на забележката ми по въпроса има неблагоразумието да ми отговори изключително вулгарно. Такива шутове в *** отнесе, че около месец едва ли ще може да го ползва по предназначение. Възпитан човек съм, но .о.ум.ието на някои индивиди ми идва в повече.

19

унижавам короноиди

преди 2 години

Мисирките нямат ли си друга работа а само грачат на умряло и правят проблеми на бизнеса. Свърши с този сополив вирус паниката , хоарат си живеят вече нормално, никой нищо не спазва и така трябва! Маски долу!

18

Мдаа

преди 2 години

Децата ни бягат , а тоя шут се сраснал с директорското място и няма отлепване. Дева и герберския шут!

17

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден бяхме на заведение. По едно време нахълтаха някакви супер нагли проверяващи. Направиха ни по една с ви рка на всички присъстващи,след което ги прошнуровахме а на лно и си тръгнаха. Явно за това идват. Така им харесва.

16

баба мара

преди 2 години

неделя 14.30 часа пицария на 20 метра от граф игнатиев на васил левски нямасвободна маса деца тичат викове шум и прах пица и 2 пилешки супи 35 лева

15

глас от тъдява

преди 2 години

Много селиандури , кво да праиш, тук забраниха да се пуши в площите заети от заведенията - пък било и на терасата .

14

Законност няма !

преди 2 години

Правилно колега 19, България не е правова държава, а ресторантьори-мутри са със силен гръб и съда и прокуратурата не ги проверяват даже...

13

Анонимен

преди 2 години

Моето мнение е по-особено от статията, а и от коментиращите *** по-долу. Има два варианта: 1. Отменя се закона за пушене на закрито защото не може да се контролира спазване и се отменя забраната за над 50% запълване на заведения по същата причина ИЛИ 2. Прави се нощно ударно звено за проверки което работи 24/7/365 И се затварят заведения (което може да стане само след реформа на съда и прокуратурата, които ги няма от 32 г). Против съм да е "имаме си правила но никой не ги спазва"

12

Анонимен

преди 2 години

като гледам се пооциля и от 1, 3, 6 март, сега и от баловета, колко да се оцелява, че да се чувстваме нормални?

11

Анонимен

преди 2 години

Ами заведенията си знаете своето , пълни на макс, не плащат ДДС и заплата, ето това бг бизнеса. За 70% от българите най-важни са манджата и ракията, ето защо сме толкова добре и всички ни дават пример за прекрасна държава.

10

dmx

преди 2 години

С други думи, нищо че ковида свърши, нека проверяващите органи малко наваксат с рушветите и тормоза над бизнеса.

9

Анонимен

преди 2 години

"Затова сме далеч от развития свят. И няма начин да се доближим до него."И слава Богу. Вие, цивилизованите умнокрасавци, ходете да си живеете в "развития свят" с фашистките му правила. Тук хората са все още са повече от зомбитата.

8

Коста

преди 2 години

"Изгладнели" , вследствие на 10 години управление на ГЕРБ препълват заведенията...

7

В `лошия`Китай има

преди 2 години

Трудови лагери за корумпирани и ликвидация за много корумпирани.

6

балкансубект

преди 2 години

Верно ли `мафията е опасна понеже защото не сме хванали тоягите`?Ами, че ДС мафия като нашата се преборва само със Военен режим.

5

Анонимен

преди 2 години

такива животни кат мерки вече нема никъде, а заведенията са не на 100 ами на 120 процента

4

Бухахахаха

преди 2 години

Вицът на деня :D

3

до 1 от балкансубект

преди 2 години

Ако не сте разбрали, че тук командва и решава най-опасната ДС мафия, за кво да говорим?!

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Алчните пишман-ресторантьори предлагат храни и напитки, които туристите ги имат на ол инклузив по мноого.Цените - космически!Наистина други хора си носят храна или купуват от топлите витрини на магазините.Видите ли нахален викач - заобиколете бьрже!

1

до 1 от балкансубект

преди 2 години

Решава тоз който има пари!Щом нямаш пари, какво ще решиш ти бе?!Ти нищо НЕ решаваш!