57

9

преди 2 години

Отново голям срам!Нищо не става от това , с малки изключения!

56

vlady

преди 2 години

Илиев не се представи на ниво, но това важи и за останалите от средната линия и атаката, не беше най-слабия. Турицов и Антов направиха сериозни грешки довели до голове, Чочев беше лошо позициониран макар и да се получи нещастен рикошет. Наумов направи силен мач и спаси отбора от разгром, с Татин Ники щяхме да паднем поне 6:0. Лошото е, че не се виждат читави полеви играчи - Наумов и Георгиев имат стабилни изяви на вратата, Караджов е нелоша резерва.

55

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Срамят цялата нация французите много добре знаят,че са далеч по-слаби от истинските българ,и ама с тия дискотеко, пияни, салфето хвърлячи няма как да стане

54

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тея с джиповете ритнитопковци платени,татуирани чалгари, връзкари Антов, Илиев, Десподов, Вуцов,Михайлов и другите кога ще ги махнат и ще сложат 10 15 атлета големи хора с други професиии непрофесиоални ритнитопковци за да смачкаме тъмнокожите французи

53

Анонимен

преди 2 години

Антов наистина го прехвалиха припсовете. Нищо против момчето, изглежда свястно и се бори, но така да си изпуска нападателя на 2 пъти и да не знае къде да застава - явно е далеч от истината

52

Анонимен

преди 2 години

Тоя Антов от къде го изкопаха?

51

Анонимен

преди 2 години

добре, че французите се пазеха и играха в тренировъчно темпо. Редките им спринтове показаха, че те правят 2 крачки, а ние 1.

50

...

преди 2 години

Спокойно@ Сега перуката като се върне начело на БФС и нещата ше тръгнат също като 1994! Даже мога да кажа, чед и по-добре ше тръгнат! Верно ше са тръгнали за към гробището да окичват с цветя починалия отдавна футбол в БГ, ама те тия неща перуката няма да ги гледа и въобще няма да му правят вчепетление! А основен коментар на сичките тия събития и колко добре се развиват те ще дава собственика на Славия - Венци Стефанов!

49

Бохо

преди 2 години

БГ футбола е пълен та.ак. :D

48

Анонимен

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ПОКАЗАХТЕ МАЧА. ОЩЕ КАТО ВИДЯХ УВЕРТЮРАТА, БЕШЕ ЯСЕН РЕЗУЛТАТА.ФУТБОЛИСТИТЕ на БЪЛГАРИЯ ЗА МАЧА С ФРАНЦИЯ СА ДУХОВНИ ***, ЗА РАЗЛИКА ОТ ФРАНЦУЗИТЕ.

47

Анонимен

преди 2 години

Нещастниците, дето задникът им е залепнал за дивана и най-голямата им грижа е да си налеят ракия и да псуват играчите ни и целия свят изобщо, не заслужават силен национален отбор! Даже и мача не са гледали, да не говорим че като има домакинства сигурно един път не са били на стадиона, но иначе много знаят. Ама единственото, дето ще ти кажат е "1994 какъв отбор имахме, сега са татуирани чалгари, за нищо не стават" А че именно звездите от 1994 имат голяма вина като ръководители, това не се сещат

46

коз

преди 2 години

Банда некадърни футболисти сме си!

45

МЕЧ

преди 2 години

Били сме се справили в дефанзивен план ,погледнете как ни вкараха головете,защитата ни разграден двор!!!Добре все пак,че имаме вратар на място !!!

44

Анонимен

преди 2 години

Каквито и глупости да пишете, Ясен прави нещо положително. За първи път виждам нашите да играят в стегната схема, позиционирането е добро. Трябва да се работи много върху физическата подготовка и издържливост. Вижда се че в последните минути издишаме(няма въздух). До всички присмехулници - опитайте се веднъж да тичате 90 минути на футболно игрище със резки промени в темпото, не че ги оправдавам, но това се постига с много точни тренировки.

43

ино времи ни беши

преди 2 години

Време е да си спомним за 94 година. И да почнем да си дигаме самочувствието. Че бугарина не глеа реално а все гледа да се крие зад миналите поколения.Ино времи найш ква армия сме имали ... тц тц малийй мноо сме велики. Бугария на шяс морйетааааааа.

42

Анонимен

преди 2 години

Верно бориха се...да не стане още по-голям разгром!

41

Гошо

преди 2 години

И Французи тръпнат друг път не видели футбол да играят живи с умрели...

40

Истукан

преди 2 години

Толкова си могат. Бива ги в купоните и нощните забавления. За футбол не стават.

39

оставки

преди 2 години

Като се почне от децата и до....шефа на БФС, всички до един. Треньорът ни е просто слаб и зависим. Няма нищо да се промени докато Тиквата и сие са на власт. Докато мафията е собственик на клубовете и управлява футболът. Докато футболистите играят тото ,защото така получават повече.

38

!!!!

преди 2 години

Франсетата и те бяха гола вода.............гледах мача................но наште циркаджии бяха по-зле!!!