47

гостенка

преди 2 години

Евала Марковски. Добре им го каза! не спират да резилят България и тук и в чужбина. Новото ни служебно правителство и продажния ни президент. Значи Радев може да клепа българските институции а за Деса си трае. Тия неща се решават в семейството в България, не се изнасят в чужбина! Егати мрънкалото е този Радев. Петър Стоянов е достоен да бъде наш президент отново!

46

тръмп

преди 2 години

А бе , Марковски, разликата между американските правила и балканските е само в неограничената и огромна КОРУПЦИЯ! Но ти го знаеш и не ти пука, защото хонорара ти за едно дело е колкото няколко министерски заплати, да не говорим за единичните случаи с многото нули. А за Гешев , ясно е че си на "ти" с него !!! Нали???

45

Анонимен

преди 2 години

Корупцията обвързана с нарушаване правата на човек по случая с починалия адв.Магнитски защитник на Браудер внук на Председ.КП на САЩ живял в СССР деец на Коминтерна,кат след 1990г. споразумението на СССР и Западната коалиция САЩ и НАТО инвестирал по времето на сближаване позиции за сливане в икономическо развитие тогаз съществуващи политически блокове в еднообразна система на основа използване на капитала,разбирания за него,придобиването му от предшестващи правила с движение,корупцията е взаимна

44

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък откога и от закона Магнитски разбира ? Докога мисирките ще дават трибуна на всякакви профани да дрънкат глупости по теми, от които си нямат хал хабер ? Да остави Магнитски, ами да заляга над НК и НПК, че като го гледам и там не му е силата, а баща му няма да е вечен.

43

Щатите

преди 2 години

се стремят да увеличават своето влияние. Не толкова са загрижени за борбата с корупцията, защото с десетки латиноамерикански страни никой не е санкциониран по тоя закон, а се краде и корумпира в пъти повече! Следователно, целта е влияние върху ЕС..... И това нямаше да се случи, ако доларът не беше световна валута! Ето, сега, нашата Конституция си ни защитава, ама като излезеш с трансакция извън БГ - щрак! - не става! А никоя банка от БГ няма да се откаже от международни трансакции!

42

Анонимен

преди 2 години

До 56 АнонименЕ, да де . те САЩ върху провереност нападнаха някога Ирак, Либия, Сирия.

41

Анонимен

преди 2 години

Според мен това интервю.показва,че той ще защитава обвинените.Освен това това е интервю за смекчаване на обстоятелствата.

40

Анонимен

преди 2 години

И нещо друго в България никога няма не е осъден човек на управляващите.Така че ние знаем, че хората които са в списъците в нашия съд ще са невинни, въпреки че и децата знаят ,че не е така.И няма как президентанна САЩ да подпише нещо без да бъде на 1000% проверено.И защо процеса се нарича ЗАКОН.

39

Анонимен

преди 2 години

До 52 Анонименколко трогателно ! Така истърсено като сутрешноИзпражнение след втората бърза сутрешна доза. Ще гласувам за Божков, яд ли те е ?

38

Анонимен

преди 2 години

Да на Балканския полуостров е различно,никой не иска да спазва закони.Метода е който може да подкупи(корумпира) и е удобен работи,другите биват съсипвани. Такива хора са причината Балканите да бъдат по-различни(мафиотски).Това е човек ,който или се прави на ударен или има нещо друго.Балканския полуостров с малки изключения е ръководен без никакви принципи,правила и основно работи корупционния модел и нелоялност.Освен това ние сме в ЕС и законодателство би трябвало да е идентично с това на ЕС.

37

разбрах

преди 2 години

Според Марковски дори и да ни крадат, рекетират и убиват--трябва да ги защитаваме, защото....е това, вече не ми стана ясно. Защо, бе Марковски трябва да защитавам престъпниците. Защото в нашата конституция пише.....Не, не Марковски никъде не пише в нашата конституция ,че дори и да е престъпник, щом е българин е добре, трябва да подължи да ме управлява и краде безбожно.адв. Марковски е срам за адвокатската професия.

36

Анонимен

преди 2 години

Не осъзнавате ли в каква кофти ситуация се намирате? С военна тоталитарна хунта на власт сте, САЩ ви налагат санкции за нарушаване на човешките права, в извънредно положение сте и нищо чудно накрая да дойдат бомбардировачите да ви бомбардират. Не е времето сега да се правите на много умни, а да осъзнаете къде грешите като избирате комунисти и чалгари на власт и потъпквате демокрацията.

35

Биволъ

преди 2 години

А бе позитански ***, не разбрахте ли,че САЩ тръжна, а Радев се наака.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако Марковски тръгне да защитава някого, знаем че има кражба.Срам ме е че нашите служби подпомогнаха кражбите на хванатите от закона Магнитски. Дано и нашите служби и българите се размърдат. Доказателство за това е становището на Марковски - тези кражби трябва да спрат, всички които са знаели и подпомогнали тези кражби трябва да ги спрем. Иначе ще изгнием.

33

Йосиф

преди 2 години

НАВСЯКЪДЕ Е АДВ. МАРКОВСКИ И СИЕ !!! ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАЩИТАВА АДВ. МАРКОВСКИ И СИЕ ЧРЕЗ АДВ.МАРКОВСИ И СИЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОЛУЧАВАТ СВОБОДА И ВРЕМЕ ДА ПОЖИВЕЯТ ОЩЕ МАЛКО. В.БОЖКОВ ДО ВЧЕРА ХРАНЕШЕ ВЪЛКА И СЕДЕШЕ НА НЕГОВАТА МАСА СЕГА ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ Е КАК ? КАТО КАЗВА ИСТИНАТА И СВИДЕТЕЛСТВА МИ ОК ПЪРВО СВИДЕТЕЛ ПОСЛЕ ОБВИНЯЕМ ПО ДЕЛОТО И ГОТОВО.ПЪЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО !!!

32

Сат Н

преди 2 години

Съвсем прав е човека по първата точка.По втората не е.

31

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да го обявим за противоконституционен, като Истамбулската конвенция..Ако имаш право да биеш жената 3 пъти в годината, то мафията има право да ти взема 30% от дохода...Това е нормата, от тук натам кой както се оправи

30

Йосиф

преди 2 години

Да, споделя Адв. Да Марковски и М.Марковски Б.Терзийски са измамници които лъжат на 100 % хората . Факт е че ми взеха парите после се сприятелиха с ответната страна защото има повече пари. С вече добитата информация от мен направиха чудесно АЛИБИ за СЪДА на ответната страна само че не мина номера !!! Бързо-много - Бързо сезира всички институции и нещата се обърнаха срещу ИЗМАМНИЦИТЕ МАРКОВСКИ НЕ - ВЯРВАЙТЕ НА МАРКОВСКИ И СИЕ ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

29

Анонимен

преди 2 години

На балканитене е приложим, тук бизнеса е друг, не е като в ЮС. Тук се продават хора, органи, бизнес партньорите не се клепат един друг и се обединяват само когато се краде от 3ти, свидетелуте стават обвиняеми, прокуратурата е защитник на престъпниците. Неудобните са заплашени че ще бъдат ядени от децата си...Така е на балканите. Отвъд океана виждат и не могат да си обяснят как приемаме да живеем така, а ни фърляме *** срещу критиците, пък като се обърнат и ядем тези ***...

28

Emigrant

преди 2 години

Те какво си мислят руските аватари,като тоз например?Че можеш да се е,ба ваш с американците както и когато поискаш ли?Подписали сме,че сме в ЕС и НАТО!И хората разчитат на нас като партньори,доверяват ни секретна информация!Това,че сме про сти и сме си избрали руски аватар,шпионин за пРезидент,не ни оправдава в очите на нашите съюзници!Мафиотски кръгове са окупирали съдебната ни система и въртят и сучат всичко да съботират Гешев,а в същност главния проблем на Съд.Сма е съдът,а не прокуратурата!!