67

Анонимен

преди 3 години

Министър на културата , срам за България , не уважава водещата в БНТ , не отговори коректно на нито един въпрос. Проведе си някакъв свой монолог. Кой пък го избра тоя за министър , че и професор - ужас! Толкова е професор колкото аз съм космонавт. Накрая на предаването се хилеше като , ......айде да не казвам! Добре че още месец само иначе лошо, лошо, мн. лошо

66

димби

преди 3 години

емчо,будния студент и политзатворник май ти се клати стола ,на който седна с голяма клизма

65

Реставрация

преди 3 години

Кошлуков, Кошлуков, да вярваме ли на очите си, че 32 години след края на Комунизма, комунисти ще изчегъртват емблематични антикомунисти от медиите на "демократична" България!?

64

тя

преди 3 години

Кошлуков е свързан с мафията и да не се прави на "света вода ненапита " !

63

тя

преди 3 години

Кошлуков е много елементарен! Кой го сложи на поста ? Мъжка калинка !

62

Лука Брази

преди 3 години

МИНЕКОВ Е ПРОФЕСОР , КОЛКОТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ ...

61

Анонимен

преди 3 години

Който е минал през СДС като Кошлуков, мястото му е в затвора. Сега същото е и с ГЕРБ.

60

Гошо

преди 3 години

Кашлуков да каже защо излъга преди години хиляди студенти. Наградата е някакво си образование в чужбина. Кашлуков, много, много низко си...

59

Само питам

преди 3 години

Кой от служебното на Радев правителство не е лъжец и клеветник?

58

Анонимен

преди 3 години

Службогонското правителство създаде доста работа на адвокатите по трудово- правни дела( които са безплатни за ищеца).В същност по закон ,,навършването на пенсионна възраст,, не е споменато в кодекса на труда като законна причина за уволнение. Жалко за новото старо лице Мика Зайкова,че излиза от казионния синдикат Подкрепа, а не познава кодекса на труда.Ще плащаме обезщетения.Най- малкото ще се бръкнем за по пет заплати при пенсиониране на урбулежкото освобождаване та толкова хора.

57

Анонимен

преди 3 години

Арматуристът Минеков е срам за хората на изкуството.Сравнение не може да има със Стефан Данаилов

56

Анонимен

преди 3 години

И без да го съди, достатъчно е да му спре пиенето на тоя Минеков.Повече ще го заболи

55

69

преди 3 години

Kошлука е срам за Българската национална телевизия. ***, подлизурко и нагаждач и родоотстъпник. вони отвсякъде. За това професора му каза да си погледне биографията.

54

Анонимен

преди 3 години

Кошлуков е голяма политическа про.сти.ту.тка .Първо в либерална партия като зарската .После в дясна като атака .Директор на телевизия алфа .После през корпоративно политическата телевизия ТВ7 .Въобще върти гъ.зо навсякъде тоя .Как може толкова партиино ангажиран човек на стане шеф на БНТ ??? Каква е сделката с герб ??? И там ли е давал ду.*** за да получи шефското място ?

53

Анонимен

преди 3 години

Някой спомена, че Минеков бил имал занаят.Това е точната дума, защото човек от гилдията беше казал за него - Той не е никакъв скулптор, а леяр!Пък и като гледате и слушате този уличен клюкар,вярвате ли че може нещо друго?

52

ПроСоТо

преди 3 години

До А бе.. Е да,не знаех!...Но това не е кой знае какво "геройство"!..Фори СТАНА МОРМОН и е дошъл в България единствено да служи както може на мормонската кауза!..Никой не може да ме убеди в противното!

51

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..Е прав си!..Най-голямата простотия "проби" най-много и даже беше 12 години "министър-председател"..Та когато си прав,си прав..

50

ИДЕЯ!!!

преди 3 години

Проф. Минетов е време да го пенсионират.

49

А бе

преди 3 години

ПРО.СО.ТО си е объркал името с ПРОСТОТО.А колкото до коментара за Фори Светулката,даже не знае че Христофор Събев отдавна се прибра в България и не се интересува от политика.Де да имахме късмет и Минеков, и Рашков да не се интересуват от нея!

48

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАз гласувах за Радев. А на теб яко ти хлопа дъската. Не се ли измори вече? Не можеш да пишеш на немски ли? Защо не си в немски форум?