35

Анонимен

преди 4 месеца

Това е наи големият ужас с незаконните трансплантации на органи от живи донори в правителственната болницаГерб трябва да бьде забранена партия сьс закон от следващото правителство

34

Професор

преди 4 месеца

Ела ми в пандиза и тогава аз да ти направя трансплантация,ще ти взема ташаците.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Починал е донор на органи, който се е завърнал месец по-рано след трансплантация, направена у нас в Правителствена болница, съобщи украинският сайт Страна.уа. Мъжът се е прибрал с 15 000 долара, получени срещу незаконната операция.Трябва ли са му спешно, защото планирал брак. Името не се съобщава, само възрастта 20 г., тъй като и донорите, и пациентите, на които са присаждани органите им, са записвани под фалшиви имена в Правителствената ни болница.

32

Анонимен

преди 4 месеца

България е корумпирана, завладяна държава. И това трябва да се знае от всички български граждани и всички евроатлантически партньори на страната.През последните седмици научихме нещо, което отдавна подозирахме - мафията очевидно е навсякъде. Разкритите подробности, макар и само малки парченца от огромния пъзел, рисуват картина, която надхвърля въображението.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Спасов дали е нагъл?

30

не ревете ...

преди 4 месеца

Защо и министър К. Ангелов каза: "В здравеопазването цари ПЪЛЕН ХАОС'' , имало значи резон в това изказване !

29

Анонимен

преди 4 месеца

Спасов да се готви за затвора. Два ката дрехи, бръснач, тоалетна хартия.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Е..сладка службица ,пачки прави

27

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво ще го върнат на работа но трябва да работи от затвора. Все някой трябва да плати за кражбите и незаконните трансплантации. Номера с виновната санитарка леля Пецка дето не може да си напише сама името няма да мине. Ще се наложи сам да си излежи присъдата.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Нещата тръгнаха в правилната посока и връщане назад-няма! Тук има 7-8 човека в служба на старото статукво, и всеки един от тях, използвайки старите селски номера да пише под различни псевдоними и аноними, злослови по адрес на Президента, Служебното правителство и всичко свързано с него. В това правителство фигуранти няма! Министрите сами си вършат работата, дават интервюта и брифинги, без да стои до тях Министър председателя и да говори от тяхно име. Фигуранти бяха предишните министри-всичките!!

25

Анонимен

преди 4 месеца

От кадрите на ГЕРБ когото и да сменят, няма как да сбъркат. Всички са за уволнение.

24

гръцки митничари

преди 4 месеца

Не знаем проф.Спасов как е подбирал лекарите за болницата , но явно адвокатите си е подбрал внимателно.......... Успех на втора инстанция!!!

23

Т.Шак

преди 4 месеца

А дано поне Прокуратурата да спази процедурата!

22

До 18

преди 4 месеца

По Кодекса на труда са 6 заплати при пенсиониране. Тези 30 заплати, за които пишеш по кой закон са?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Защо прокуратурата нищо не прави.Този професор не трябва ли да е в затвора? Хора не виждате ли какво става? Мафията притежава прокуратурата и съда.Ние сме обречени.Никой не може да ни защити.

20

до 18

преди 4 месеца

Поне 8 хил лв

19

Хан Крум

преди 4 месеца

Така ще бъде следващите 3-4години. Всичките които сега набързо ги сменят ще заведат искове към държавата. Адвокатите папкат, съда има работа, данъкоплатеца плаща. А бандюгите използват момента и крадат, убиват, изнасилват др що им падне. Те си знаят. Докато се понаместят нещата всичко е тра-ла-ла. Правова държава с палатки пред съдебната палата!? Никъде няма такава анархия! Само хан Крум е успял да сложи ред на тези зами!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо затвор и отнемане на права, той атакувал за неспазена процедура. А него трябва да го атакуват чакащите реда си за трансплантации български граждани, на които той е отнел правото на живот, заради пари. Морал явно няма.

17

Анонимен

преди 4 месеца

за проф. Кантарджиев не знам, но след такъв дълъг стаж му се полагат 30 брутни заплати----------Колко му е брутната заплата?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво. Значи няма нищо по същество срещу мотивите. Само не е доволен от процедурата.