10

ехоооо

преди 2 години

лекарите са престъпници не спазват реда в терапията,те са за затвора !!!!!!!!!ЯТРОГЕНЕЗА-уикипедия

9

Мария

преди 2 години

Цинизъм граничещ с безочие!!!! В България пациента права няма , отнасят се с него , като с ***! Малодушни бездарници, които нямат грам съвест и морал. Само чакаме числото от месеца , когато има къррррр на банкомата.

8

хахаха

преди 2 години

значи ше бъдат назначавани едни наши хора :)

7

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ОЩЕ ЕКМЕКЧИИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА,БРАВО ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ,ГНУС МЕ Е ОТ ВАС,СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС

6

к1

преди 2 години

Чист популизъм. Всеки пациент, който счита,че са му нарушени правата следва да се обърне към органите за правораздаване и от тях да получи справедливост. Правейки анализи се наблюдава повишаване на активност на пациенти с цел лично облагодетелстване. Как и с какви специалисти пациентските организации ще осъчествяват медиацията. Искам да подчертая,че не съм медицинско лице.

5

Анонимен

преди 2 години

Горямо чегъртане,,Стани да седна аз.,,От Стойчо друго не се очакваЩе си назначи секретарките от фондацийката на държавна заплата.Срам за Радевата хунта.

4

Анонимен

преди 2 години

С други думи край на гражданското общество. Всички на заплата към министъра. Интересно дали ще посмеят да го критикуват??Лицемери

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя удължи извънредната обстановка до 31.07, ама събрал 10 човека и се хилят като зелки без маски и никаква дистанция, значи обстановката е само за плебса, така ли????

2

Анонимен

преди 2 години

Още ли лежачи ше раниме бе. Че са ни малко тия та още. Още утре напускам ко..чината омръзнами за храня лежачи. Отдържат ми четвърт заплата за да има за хрантутници. Ваштамакядебна.

1

мунчо

преди 2 години

пациентът има право да мълчи и да подписва информирано съгласие за всичко, което му се предложи. ако вече е в безсъзнание, негов пръстов отпечатък се счита за съгласие.