44

Северина Герова

преди 2 години

Издирвани от Интерпол,обвинени за пране на пари,измами с ДДС за милиони и куп други измами ще стават депутати....до там ли е паднала българската политика.Маринела е бивша *** това в Пловдив е общественна тайна.Ветко и Маринела в Парламента с електронни белезници си представете.Лично ги познавам от 1993г,когато нямаха пари да платят наема на офиса в х-л SPS и покойния Желязко Христов показваше разбиране.Ветко не беше лош човек,но алчната измамница Маринела го промениСрам и позор

43

Анонимен

преди 2 години

споделят еднаква идеология с партиите....т.е. да грабят за родата и да съсипват живота на честните хора

42

Анонимен

преди 2 години

Спецпрокуратурата се "отличи" с това,че обвинява задържания за член на ОПГ, държи го в следствения арест 8 месеци, в края на този срок му предявява ново обвинение и така го държи по 2-2,5 г. без да завърши досъдебното производство и да го предаде на съда.Съответно задържаните се оплакват в ЕСПЧ и осъждат не СпП, а държавата.Това звено с този си начин на работа и комбина със СНС е напълно безполезно и кпд-то му клони към нула.Мисля, че СГП, СГС,САС много по-бързо ще свършат наказателните дела

41

ха ха

преди 2 години

Само още онази буца Евгения Банова и подсъдимия и съпруг Николай Банев не са се кандидатирали за депутати.

40

Анонимен

преди 2 години

Гл.прокурор на БГ също е випусник на ВМШ, макар че се величае с титлата Правист". Не върви "милиционери", които имат съвсем друг профил, да се пишат юристи. ИГ се отличи с това, че СпП държаха в следств. арест по 2-2,5 г. обвиняемите Баневи, Арабаджиеви, Стайкови без да стигнат до съд. ЕСПЧ осъди БГ, повтарям - не СпП, а БГ за дългосрочен арест. Сетне В.Б ще осъди БГ (не гл.прокурор, нито СпП) за конфискация на имущество без присъда. Та това може би искате да кажете,че мирише на ботуш, нали?

39

Българин

преди 2 години

Не се учудвам , че "българинът" Карадайъ е декларирал пред Ердоган - "Ние ме турци и живеем като турци в земя , която е турска!" Как човекът да се пише българин като всичкото престъпник е на свобода вече и става дупетат , за да управлява БЪлгария ??? Значи всеки недомасленик в тази държава може да иска да управлява и ако има пари , ще стане!

38

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте най-големият бг наркотрафикант Брендо, да се кандидатира директно за министър председател,новата му партия се казва "Наркос" . Така България ще бъде Аруба на балканите, всеки ще шмърка стоката на Бренда и ще е щастлив.. В краен случай, ще бъде съветник на чуче лотоФърчилков.

37

Анонимен

преди 2 години

Така е в Латинска Америка, Индия, Пакистан - няколко фамилии управляват държавата и мачкат народа................................................. Капитализмът води до олигархия, несправедливост, потискане на народа чрез полицията, съда и властта, парите............................."Демокрацията на народа", или "Народната демокрация", съдържа ограничаване на властта на престъпниците, фамилиите и техните адвокати.

36

Анонимен

преди 2 години

Ето това е България-доказано осъдени престъпници, симулиращи смъртни болести в затвора, които после стават депутати и упавляващи, за да могат да крадат още повече. Всичко в БГ е една долнопробна чалга-чалга живот и бит, чалга мислене, чалга визия, чалга работа, всичко....90% от народа е така-елементарно ниво. Може да ме оплюете, но истината е, че отдавна сме минало, като нация.

35

до 41

преди 2 години

Ти да не спиш с него, че знаеш какво ще направи и какво не? Боли ли ***? :)

34

Анонимен

преди 2 години

Всички корумпирани иска да са върте в парламента-КАВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА СПРЕ ТОВА

33

Анонимен

преди 2 години

Който се е забъркал в далавери, бързо да се кандидатира за депутат!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Скоро Румен Радев ще направи така, че да ги пуснат и оправдаят.

31

ТАТУЛ

преди 2 години

Всички в парламента.

30

Запознат

преди 2 години

Ветко в миналото си може да е прецаквал строителни фирми строили хотелите му, НО такива са били договорните им взаимоотношения.Като не четат и не изпълняват договорите си, много ясно ,че стига да имаш възможност няма да им платиш.НО държавата никога не е прецаквал. Хотелите са му скъпи , пълни , ДДС-то е 9%. Бизнеса му е огромен и няма как да укриваш . Всичко това му го скалъпиха с цел да му вземат бизнеса и успяха . Виктория Палас вече не е негова,Елените също ги "подари" на Гербаджийски фирми!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Да, така е, всички пропаднали политици, агенти на ДС, деца и внуци на отговорни другари и червено-*** олигарси се втурнаха да правят партии и да стават депутати. Явно вървим към гражданска война, но лошото е, че Фигурант Черепов държи армията, а Рошко Сталински държи МВР-то...

28

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за парламента..

27

Анонимен

преди 2 години

АБЕ КЪДЕ СА ДНЕС ТИКВАТА И КАСКЕТА? ОНЯ ДЕН ГИ ДАВАХА ОП ТВ. ДНЕС СЕ ИЗПОКРИХА. ГЕРБ ЗАЩО МЪЛЧИ, Х.. В УСТАТА ЛИ ДЪРЖИ?

26

Анонимен

преди 2 години

А БОКО И ШИШИ КОГА???

25

Анонимен

преди 2 години

явно на следващия парламент ще наложат санкции "магнитски"!