30

gandoni

преди 16 години

признавам си чистосърдечно , че след като се изпиках , рекох да го тръсна и без да искам закачих тополата , а тя се гътна горката от страх да не и го туря в старата хралупа...

29

gothic

преди 16 години

Правите си ***, обаче аз живея в блока и хич не беше смешно. А на полото, споменато в един от предишните коментари предницата му беше напълно унищожена И о, чудо!!! Като се прибрах от работа, беше отсичена и съседната полуизгнила топола. Да не повярваш направо!!!

28

Дървобрад

преди 16 години

Ние дърветата повече няма да търпим тези ужасни машини и тези ужасни миризливи и шумни същества, които ги карат!!! От днес започваме война. Всички дървета да започната да падат върху колите:)))

27

преди 16 години

Някой като се гътне,следва опело.Правилно е преценила тополата.

26

чупи купи

преди 16 години

Статииката е написана в стил Шок и Нощен труд. Но проблемите са сериозни и хората за съжаление разчитат само на късмета си.

25

:)

преди 16 години

Костов е виновен!

24

еди кой си

преди 16 години

И на моят прозорец има паднало дърво, добре че е прваза та не се е счупило стъкло, а като вървях по улицата си сложих качулката защото падаха клони от дърветата страхотия

23

преди 16 години

"Който мисли другояче, е злобар, комплексар и хейтър."Човече, сигурно и Хитлер така е разправял...

22

Галин Калчев - Релеф

преди 16 години

Днес.бг е най-добрият и сериозен новинарски сайт на български език. Който мисли другояче, е злобар, комплексар и хейтър.

21

sas

преди 16 години

Каско, каско, каско....

20

преди 16 години

az ne moga da se na4udq za6to ako na nqkoi ne mu haresva saita vliza v nego! osven tova tezi hora deto pliuqt po jurnalistite 4e gre6at sus sigurnost sa bezgre6ni ;) hodete pokazvaite kolko ste umni i erudirani nqkade drugade - tuk ne e mqsto za tova.

19

Ot mene

преди 16 години

maloumni shofiorite v BG , che veche i dyrvetata vi NAPADAT !!! : D

18

edna jena

преди 16 години

връз= върху ?! това всъщност на какъв диалект е?!

17

ItzoA

преди 16 години

Думите "гътвам" и "връз" са думи от книжовния език. Това, че вие не знаете значението им, защото сте "модерни" и не можете да си позволите да използвате думи от по-стари времена, не означава, че изречението не е правилно. Друг е въпроса, този начин на изразяване подходящ ли е за медия, която претендира да бъде "бяла", защото май си е доста "жълта" вече. ;)

16

Гошко

преди 16 години

.. на заглавието. Явно тоя дето лепна тва заглавие на статията е бил в невероятно настроение. Така ли се пише в официално новинарско издание.

15

TAfricanski

преди 16 години

Веско, ти си голем комплексар бе баце. Треа а се видиме с тебе да си поговориме. Нямам думи...

14

orpamaros

преди 16 години

Всъщност, смазаните коли са три - точно до тополата имаше паркиран автомобил Фолксваген Поло, който е отнесъл най жестоките поражения.

13

morto

преди 16 години

тцтцтц... много кофти за колите, върху мойта преди седмица падна едно пале от един тир разтоварващ чинове за училището ми.Писах жалба и от полицията ми пратиха писмо, че не могат да преценят кой е виновен (училището или фирмата с тира) и сега съм със спелскан капак :(. Ако собстениците на Опелите нямат каско ще си плащат сами ремонта и едвали ще осъдят някой... смях голям!!!

12

Вишничка

преди 16 години

Даже много живо ми звучи.Веско, някъде те попитах нещо .

11

wer

преди 16 години

...този път палячовците от този сайт направо надминаха себе си!!!! просто не е истина, баси смешниците!!!!!!!!