19

Асен

преди 2 години

100лв чадър ха ха ха

18

Анонимен

преди 2 години

Да ги оставят и без помощи и без туристи! Фалиралите хотели да ги прибере държавата.

17

Кавали

преди 2 години

*** те тъпите "индустриалци" .... "мутри и тяхните производни БАТКИ и прочие" още се надяват на заблудили се чужденци и не ПРИЕМАТ че услугата им не си струва парите.... и най бедния българин би си платил ако си струваше "все пак е на почивка" но нищо едното за сметка на другото дребните търговци и малките семейни хотелчета вече са с един гърди пред.....

16

Анонимен

преди 2 години

До Сплескан натовецНе бе, ти не си разбрал, не си сплескан натовец а сисплескано лай Но.

15

Анонимен

преди 2 години

как колеблив старт бе ?! не дойде ли промяната с радевото правителство ?

14

Гларус

преди 2 години

Какъв е проблемът с наемането на 16-18 годишни? И без това заплатите са колкото за джобни на тинейджър.

13

Анонимен

преди 2 години

като вземе и Варна да си плаща като Бургас на РЗИ за по 1 заразен дневно ,ще се активизира

12

Лекар

преди 2 години

Е, и? Мен ме интересува северното беломорие

11

Анонимен

преди 2 години

Началото на Юни никога не е имало силен сезон. Отпуските и туризма в Европа започва след 10 15 Юли .

10

Анонимен

преди 2 години

Коуебуив?Нееее,направо той умрял мааа!!!!Опашки се вият кум Гърция и гърците щракат с пръсти и танцуват сиртакита от радст!Защо ли?Ами отговорете си сами бе мутрафони!!!!!

9

?

преди 2 години

в Слънчев бряг има ли хора в момента?

8

Хемус

преди 2 години

Кемперът да не би да е без пари другарю!?

7

Красимир

преди 2 години

Дано всичко да си дойде на мястото и да има много платежоспособни туристи, че тези хотели коио виждаме. Сроени са с много труд!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако човек знае как да си прави сметката може да изкара 1 седмица на море с цялото семейство за 500 + 100лв транспорт лв. Разбира се без да се посещават каквито и да било хотели и ресторанти които и без това са опасни за здравето и за джоба. Най добрите варианти са кемпер, евтина квартира в някое село, или къмпинг. Купуваш си храна от магазина, готвиш, скара бира, ходиш на риболов и си гледаш кефа. На спокойствие сред природата. Това е почивка. А не някакви шумни и скъпи курорти.

5

payak

преди 2 години

Да се научат да уважават българските туристи, току виж им потръгне тоз сезон бизнеса.

4

Анонимен

преди 2 години

От български туристи нищо не може да се спечели. Нямат пари хората особено от провинцията като ходят на море си носят консерви за цяла седмица да им излезе евтино. По заможните си пазаруват от местните супермаркети и си готвят в квартирата или пък ядат в най евтини ресторанти. По скъпи хотели и ресторанти почти никой не ходи освен бизнесмените но са само 1%. На плажа повечето българи си носят собствен чадър и кърпи. Пекат се на пясъка и не плащат нищо. Големите хотели са празни.

3

Анонимен

преди 2 години

Сезона не го спасяват българските и румънските туристи а българският данъкоплатец гладуващ за герб ;) Виж банката за раздаване и другите ,,спасявания,, Проблема е че колкото повече туристически бизнес има в България толкова по тежко ще става положението на народа който трябва да го спасява. Тия са тотал щета. Данаци и осигуровки не плащат ток крадат не назначават българи а украинци и молдованци и бетонират морето .

2

Сплескан натовец

преди 2 години

България е американски полигон бе какъв туризъм какви пет лева!

1

Анонимен

преди 2 години

Българите не са чакани и желани. Бях на морето миналата седмица и питах няколко ресторантьора - казаха този сезон сме го отписали. На нас ни трябват чужденци. На българите не разчитаме. Те издват само уикенда.Каквото отношението, такива и резултатите. Хайде със здраве.