17

Az

преди 2 години

В момента пред съдебната палата има протест. Неговата цел е да не допусне Гешев да влезе вътре.Подкрепям този протест и призовавам всеки да се присъедини към него.Време е прокурорът, който обслужва мафията, а не служи на страната си да си ходи.Очевидно той няма да прояви достойнство и да подаде оставка.Затова всички ние трябва да покажем на Гешев каква е правилната стъпка ОСТАВКА!

16

Мислете ей

преди 2 години

Идват избори. Да изметем тези недоразумения намърдали се в изпълнителната власт. Мислете, когато гласувате.Народ, който не помни историята си е обречен да я повтори!

15

Гери

преди 2 години

Главния прокурор не е виновен за нищо!

14

ПЕНКО

преди 2 години

ВСИЧКИ ПРОТЕСТИТУИРАЩИ ОТ " БОЕЦ" --- СА ОБЕЗПАРИЗИТЕНИ ;КАСТРИРАНИ И ЧИПИРАНИ !!!!!!!!!!! НЯМА АПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ И ДЕЦАТА ИМ / СО/ !!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

АЗ пък и още 2-3 *** ще протестираме с искане да си разменим местата с германците ,да имаме техния БВП , да взимаме по 4-5000 евра минимална заплата , да произвеждаме мерчовци , беемвета и какво ли не , та ще опънем палатки пред бундестага безсрочно ,докато не се изпълнят исканията ни , яяяя , та няма само в центъра на София да се появяват палаткови лагери.

12

Протест

преди 2 години

Протестираме срещу делата - водени за Ветко ,Миньо, Вълчо, Маринела, Черепа, Митьо, Василев и др. бизнесмени с общи мангизи - около половината от държавния бюджет. Нека всички роднини и близки, които имат някакво вземане-даване с тези милиардери да излезат на протест срещу прокуратурата - която иска да им вземе честно гепените мангизи. Освен бомби може да се спре и тока на съдебната палата - както Минчо спря тока в метрото.

11

ДДРОнег

преди 2 години

герберските *** пак налазиха в защита на тулупа и каскета !!!

10

Койчо

преди 2 години

Сигнала го е подал човек с каскет на който в джобовете са се подавали няколко чорапа подарени от Митко

9

Анонимен

преди 2 години

Дансаджиите излизат в отпуск за да избегнат даването на обяснения, плешивия плазмодий набеден за главен прокурор прави циркове със сигнали за бомба за да избегне протеста... Още много тиквени слуги за уволняване има.

8

венци

преди 2 години

Мястото на мутрите Борисов,Гешев и Пеевски е в затвора.Не в съдебната палата.Довечера-всички на площада.Утре пак.Всеки ден ще е така до победата.

7

Анонимен

преди 2 години

Не се учудвам, като знам кой управлява държавата и МВР...

6

Анонимен

преди 2 години

Каскета явно е изпаднал дотам, че да пуска фалшиви сигнали за бомба за да не се яви на работа.

5

АПРОПО

преди 2 години

А къде се гледат делата на Миньо и половинката му ? Питам само. Прозрачни са, ама мноооого

4

Анонимен

преди 2 години

Милиционерски номер, за да разкарат и палатките, които блокират палатата.

3

Анонимен

преди 2 години

лекичко да не се преработат нещо. развалили са им рахата и сега не могат да си пият кафетата. гледат се дела от 2012, 2014, 2000 и не знам си коя. Смях и преструвки. Така отиват в пенсия и още не са завършени делата им. Държавата цирк

2

Мая Топалова

преди 2 години

Това е обаждане от изметта, която е отвън. А т.н. екипи знаят, че няма никаква бомба, но да има театър и да се шуми за протеста на прошляците!

1

Анонимен

преди 2 години

То пък едни дела...