39

Анонимен

преди 2 години

Защо пенсионирани служители от системата на МВР и МО вече шеста година са на двойна държавна хранилка-заплата и пенсия едновременно и няма отговорен за този хаос!Пълно е с пенсионери,блокирани са места а не се назначават на техните места,никъде по света няма подобно нещо!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Този го оставиха хубаво да се насе ре от страх, преди да го изволнят.

37

Бургазлия

преди 2 години

До когаслужебния МВР му остане време да надникне в ОДПМВР Бургас Както върву кадровата рулетка до Калоянов не ще му стигне времето Вероятно КАЛОЯНОВ като човек близък до сарая Росенец ще се задържи ..Отдавна си взема пенсия и заплата АПЗ би трябвало сам да си оттегли и да ходи да наблюдава птиците в Атанасовското езеро .

36

гражданин

преди 2 години

До кога МВР Бойко Рашков ще пълни резервния щат с лишпери ще получават заплата безда работят Връщат времето на активните борци които до пределна въздраст лежаха на този щат в разпореждане на МВР .Няма кво да ги жали след като са придобили право на пенсия вън така или както всички АПЗ вероятно и те си получават пенсия .Поучителен е примера с проф.Тодор Казанджиев поради придобил пределни години за пенсия .Въпреки че е професор атези завършили висше образование със специалност Нищология хоп вМВР

35

За 41

преди 2 години

Грешиш моето момче точно тоя дето пряко ръководеше полицията тогава сега новите го направиха шеф.Ако не бъркам на мястото на Терзийски.

34

Ха-ха-ха

преди 2 години

Чете разни *** коментари че махали герберите:)))Абе нали цялата държавна администрация беше от гербери?защо тогава като махнат когото и да било взимат друг пак от същата държавна администрация?И то все такива дето в повечето случаи са и назначени по време на управлението на ГЕРБ? Или поне са станали началници тогава?когато ви говорихме че това не е промяна а подмяна не вярвах те-ето и го черно на бяло.

33

Неразбрал

преди 2 години

Прочетох му автобиографията прес -2013 г оглавявал сектор - наркотициДаите пояснение кои е оглавявал - убииства в посоченото време

32

Койчо

преди 2 години

Това да се чува.Браво

31

Реалист

преди 2 години

До 38. Хе-хе, много ми харесват зомбита като теб, които са готови да осмучат любимците си, независимо, че се тотални некадърници. Дерзай, но не забравяй, че думата има народът на избори.

30

Анонимен

преди 2 години

По принцип беше още по-добре тези уволнения да бяха съчетани с арести, но и това е едно добро начало!

29

стоян

преди 2 години

Всички гербаджийски *** които участваха в "кървата сряда"и биха протестиращите трябва да бъдат изметени.И съдени.Падението на МВР беше тотално.Да защитават мутрите Борисов и Гешев е истинско дъно.

28

Анонимен

преди 2 години

чегъркай чегъркай

27

Помнещ

преди 2 години

Радев Не можа да прости на 2 те мутри ортаци за власт Борисов и Гешев че дръзнаха да влизат в президентството и се е б а в а т с него! Остана само Гешев! Протестите ще продължат всяка сряда.До момента в който САЩ Ще го подкани и посъветва да си тръгне!-:)))

26

Анонимен

преди 2 години

Най успешното правителство в последните 20 години !

25

Анонимен

преди 2 години

довиждане, до-о-о-виждане-ее, хайде следващите гербери, не останаха много - ей го за два месеца правителството ще си свърши работата заради която другаря Радев го сложи - да измете и изчегърка герберите и настане един хубав социалистически рай в нашето мило отечество

24

Помнещ

преди 2 години

Абре,къде е " батко" бре? Скри се и се сниши като тревата? И очаква като заек зад храст.Какво ще открие служебният кабинет още? Браво на президента! ОБЕЗКОСТИпочти до основи групировката на борчето мутра ГЕРБ Борисов!-:)))

23

Анонимен

преди 2 години

Ред на БНТ ,работеха за герба на 100%,,но и бТВ също ,единствено хикимян дереше герба,ни и него го уволниха с почести ,нова също работят за герб на 100%

22

Анонимен

преди 2 години

На тролчетата скоро ще им спрат парите, все едно кой спечели. Чака ви много гладна зима.

21

Бедняк

преди 2 години

Учил ли е той нещо? Като чета информацията си мисля че той е почнал като обикновен полицай-катаджия и е стигнал до върховете. Някаква школа, университет, поне гимназия завършил ли е?

20

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план. Искам пак да се върнат 90те и пълната свободия. Може да нямаше пари ама всеки си правеше каквото иска и няма проблеми. Тези години бяха златни, от 2002-2003та всичко замина на зле - хем пари няма хем законите станаха готини само за някои хора.