23

Байфидан

преди 2 години

До Данчо. А какво ще кажеш първо да осъдим и вкараме в затвора червените престъпници и техните олигарси, които няколко пъти фалирала тотално държавата? И после другите. Не така избирателно да пререждаш, тарикат.

22

Гражданин

преди 2 години

До 10. Ей, не ви излиза от кратуните този комунистически прийом да говорите от името на народа, както преди 1989. Можеш да говориш само от свое име, разбра ли църввул, а не и от мое. Защото нито аз, нито стотици хиляди други българи сме на твоето мнение.

21

Майора

преди 2 години

До анонимен 12Явно си личи твоето образование щом не знаеш с главни или малка буква се пише след До! Но явно това е следствие пт чалгарската политика на Слави , който опростачи цяло едно поколение! А не трябва да си "***" за да видиш докъде ще доведе страната служебното правителство , назначено от разединителя Радев!

20

данчо

преди 2 години

Не само уволнения.Крайно време е за съд и затвор.Ако имахме нормална съдебна система затворите щяха да са препълнени с гербаджийски калинки.За това най-големият защитник на мафията-каскета Гешев трябва час по-скоро да бъде изметен.И съден разбира се.

19

Анонимен

преди 2 години

До 14. Химлер, ти ли си?

18

Аз

преди 2 години

Тази кифла забравя,че е от днес до утре. После място няма да може да си намери "големият" експерт.

17

Българин

преди 2 години

Май само чистачките още не сменени. Но те ще станат навсякъде "ваши" хора, след което ще започнат големите издънки и глу.пости и тогава ще ви гоним с камъни и тояги.

16

ОФ-ето

преди 2 години

колко време сматат протестърските партии, че ще издържат след като см.Радев-Решетников фалират държавата, мисля че ще бъдат линчувани от обеднелите хора на място, защото са накарали градската десница да гласува за тях, а си дават гласа за Москва, комунистите на краделия и МаяМа и Дончева

15

Майора

преди 2 години

До Анонимен 9Нито си на годините ми , нито на възрастта! Нито помниш как твоята любима БСП направи долара 3000лв, нито купонната система, нито как създаде мутри и олигарси и как фалираха банки и изнесоха парите на хората и как процедирсха с неудобните!А теб щом ти харесва да дойдат хора , уволнени за далавери и неуспели , то си е за твоя сметка. Колкото до акъл все още го имам , не съм оглупял като вас и не се продавам като Радев, а и не отговарям колко дипломи и квалификации имам!

14

Гражданин

преди 2 години

До 20. Само дето това не зависи от галошши като теб, които се плюнчат по сайтовете, а наистина от народа, но на избори, а не от шепа настървени и озлобени протестъри. А на изборите се вижда кого предпочита народът.

13

За 19

преди 2 години

А от заместник-министрите не трябва ли да се търси отговорност?Ами от този новоназначения-той също е участвал в ръководството досега.Или не може защото е наш човек?

12

Жалко за народа

преди 2 години

Комитова е голямо недоразумение. Не че предишните не бяха. Тя просто продължава традицията да ни налагат управляващи без качества. К. не взима решения, а само ги изпълнява. Решенията вече са взети от други.

11

До

преди 2 години

Комитова,браво, заеми се с пътища по по населени места, защото,аз и майка ми на 90 години не ползваме магистрали, а селските пътища са с чакъл от70 години,ела да видиш как са обрасли над един метър трева.не си личи път ли е ливада ли е.нас магистрали по селата не ни трябва.даже общината не идва с косачки.това е в община Тервел,област Добрич.селата са под всяка критика.ми то съветници работят за пари.охххх.

10

Забележете

преди 2 години

Според приказките на платените коментатори както и на протестиращи и на Радев,цялата държавна администрация е съставена от некадърници и хора на ГЕРБ.Обаче-всеки сменен ръководител е заместен от дългогодишни кадри от същата тая държавна администрация.Тоест-по логиката на цялата анти ГЕРБ коалиция-пак са заместени от кадри на ГЕРБ:)))Парадокс!

9

Анонимен

преди 2 години

освен от постовете в държавата герберите да се изметат и от баровете че ми е гнусно гербер да седне до мене да пие, и нека на вратата на всеки гербер се сложи по един червен знак да се знаят кой са и да се преследват и гонят отвсякъде

8

Анонимен

преди 2 години

До МайораВикаш, че трябва да си останат верните на Борисов калинки ли? Стига бе, верно под фуражката не вирее много акъл, ако си истинки майор, ако не си - още по-зле.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва и онази фирма, т.нар. златен гьол да се разкара от ГКПП, че те яко пълнят чекмеджето на джипко. По закон тези такси не могат да се събират от частна фирма, а тази фирма печели търга. И още няколко факта, договора се нея е подписан последния ден на първото правителство на Борисов. Фирмата е регистрирана три дни след обявата на търга. Значи е направена, за да спечели търга и да печели милиони на година. А сега НАП и намериха 32 млн. касова наличност.

6

Анонимен

преди 2 години

наши хора - ще ни оправят

5

Майора

преди 2 години

Браво , назначава хора верни на Радев , а в същото време съпугът уволнен за това че участва като зам . министър в протести , а самата тя уволнена от АПИ 2018 год. за далавери!Да ни е честито новото ръководство , с него ще "цъвнем и вържем"!

4

Анонимен

преди 2 години

През ден свлачища и то по нови пътища- тоя сега идва от свлачищата за награда ли?