11

Анонимен

преди 2 години

нема мързели като гърците !

10

Ех

преди 2 години

"Кога ще ги стигнем... гърците?"

9

ПроСоТо

преди 2 години

Е,манталитета на тия е:-"Един за всички,всички-за един"...При нас ОТ ВЕКОВЕ битува "правилото":-"Всеки за себе си,всички СРЕЩУ всеки"....мдааа..."Надежда сека тука да оставим"..?

8

Киро лъжата

преди 2 години

Кога в България ще има национална стачка? Щом няма значи хората са доволни последните 30 години, все някой чакаме да ни оправя, и ни оправя разбира се.

7

@

преди 2 години

До АнонименА правителствата им само могат да вземат пример от Тачър как да се оправят с такива хрантутници!

6

Анонимен

преди 2 години

А вашите синдикати къде са. 30 години ги раните и нито един протест не са сътворили. Оня фъфлявия и ония гледащия като подна от марс си папкат дебелите пачки и лежат на гърба ви. Евала на гърците личи си че не са били под османско робство 500 години.

5

Анонимен

преди 2 години

Всичко е наред, Германия пак ще им даде пари и пак ще се оправят

4

ДДРОнег

преди 2 години

А наш'те синдикати защо не правят като гръцките си колеги ?!?!?!.......Нима ние сме нямали поводи за национални протести ??!!......По-добре ли сме от гърците ?!.....Мда, според тулупа, сме по-добре, ама нанай си !!!

3

Забранен-Стак

преди 2 години

До АнонименКак- много просто - това не са гърци. Загледай им къдравите косици, големите дихателни уреди - по този начин са и най-неработещата и най-фалирала нация на издръжка от останалата част от евротолерасткия союз

2

Иван

преди 2 години

Прави ми впечатление как всяка година го правят точно преди да започне истинският туристически сезон и от Юли всичко се кротва. Гърците са го измислили.

1

Анонимен

преди 2 години

Eгати, как всички гърци са единни и се вдигат на веднъж и си бранят правата, а не като тук едни протестират, други антипротестират... няма единство. Можем да вземем само пример от византийците