36

НЕКА ГЕРБ...

преди 2 години

..СЕЗИРАТ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВНИ ИНСТАНЦИИ ЗА ТОВА ....НЕ САМО КС!

35

ДЕН И ПОСТ

преди 2 години

НАЛАГАНЕТО НА "МАШИННО ГЛАСУВАНЕ " --КАТО ОТКАЗ ОТ ТРАДИЦИОННОТО ГЛАСУВАНЕ , Е ГРУБО ПОСЕГАТЕЛСТВО , ВЪРХУ ЧОВЕШКИТЕ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ ! ОЧАКВАМЕ ОТХВЪРЛЯНЕТО НА ТОВА ГЛУПАВО РЕШЕНИЕ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД...А НА ДА СЕ СПОТАЙВАТ , КАТО МИШИКИ В КИЛЕР, ЗАЩОТО МОЖЕМ ДА СЕЗИРАМЕ И ЕВРОПА ЗА ТОВА!

34

ДОН КЕЙ

преди 2 години

Аз съм противник на машинното гласуване.. Организирал съм над 200 съмишленици и в нашия избирателен район ще гласуваме по 40 мин. всеки.. Какво ли ще се случи..?

33

Анонимен

преди 2 години

Като може с налични , защо искат да купуват още. Мирише ми на усвояване.

32

Муахаха

преди 2 години

Ами ще Забранява, тия там са Свободни в Тексас, щото са Въоръжени до Зъби, имам познат там - има Килер с AR15 - това са Американските Калашници, за който не знае и всичко е законно, щото Член 2 от Конституцията ти гарантира Правото да Притежаваш Свободно без никакви регулации оръжие!

31

Анонимен

преди 2 години

Разбира се. И без това тези машини масово не са се ползвали. Пенсионерите и цингганите гласуват с хартия. Да не позволяваме на частници-пиявици като Сиела да ни крадат парите.

30

реалист

преди 2 години

ГЕРБаджийската "Сиела" с опит за Бойко/т/ на изборите, но хората ще си кажат тежката антиГерб дума и на хартия и тогава Мутрата ще е още по подпухнал и с по- големи торбички под очите от безсъние, защото знае какво го чака.

29

За 32

преди 2 години

Като гледам май въобще не си наясно. В Турция специално очаквай гласуване всяка секунда.

28

Бай тошо

преди 2 години

ЦИК с председател чалгарка си е просто ЦИрК.

27

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС БГ, ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, ЧЕ РАБОТИТЕ ЗА ШИШИТАТА, А ВЕЧЕ ДЕЙСТЯВА МАГНИТСКИ...

26

но проблем

преди 2 години

ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО ГРАМОТНИТЕ, ТЕ ГЕРБРСКИТЕ ПИ ТЕ ЦИ, ТУРЦИТЕ И, РИМЛЯНИТЕ И ПАТРЕОТИТЕ И БЕЗ ТОВА НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ МАШИННО!МАШИНИТЕ СЛЕДОВАТЕЛНО СА ДОСТАТЪЧНО!

25

Шефът на цик

преди 2 години

Каза-можело да гласуваме и без машини и без бюлетини.Малко му оставаше да се изпусне че може и без да гласуваме.Което всъщност е и целта на цялото упражнение.Защото-според изборния кодекс новия, гласуването е задължително само с машини.При тази невъзможност да се гласува само с машини ще има касиране на изборите.Само че господата дето са го редили това са пропуснали една дребна подробност.Бих ги посъветвал да прегледат отново кадрите от нощта на белия автобус-това ги чака ама с повече хора

24

Анонимен

преди 2 години

Защо няма палатков лагер пред ЦИК?

23

банда лъжци

преди 2 години

Подавайте оставки лъжци мръсни! Задкулисието ,слави наркомана, мая и тия от ДБ искат да фалшифицират напълно изборите.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз нали ви казвах, че гласуването с машини няма да го бъде. Хващам се на бас, че следващите избори ще бъдат с бюлетини

21

Анонимен

преди 2 години

Сега искам всичките дето измислиха този закон с машините да се извинят на народа

20

арг

преди 2 години

Ама как може, нали уж българите извън България искаха основно да гласуватс машини?!?! Сега кво се оказа, че точно те ще гласуват с бюлетини?!? Уж да ги облекчите с машините, сега плюхте в мутрите на умните и красивите на Запад и Изток.Сега ще видите Има Такива Некадърници на 8мо място. Щото в Туркия ще вдигнат процентите на ДПС със старите схеми!! Цели махали ще ходят с автобусите до урите, с предварително подготвените бюлетинки-срещу които точно пискахте!! Палячовци

19

Анонимен

преди 2 години

Айде, другаре, честита ви турска провинция, благодарение на Резидента. Турците вече се похвалиха, че вотът им се дига с 50 000 гласа.

18

Анонимен

преди 2 години

Много герберски вой за нищо.

17

Ами добре!

преди 2 години

Амам никъде в новия закон не пише, че гласуването ще е само с машини. Пише си, че при невъзможност за машинен вот се прави хартиен. Точка по въпроса. Проблемът е решен.