24

Анонимен

преди 2 години

що не си признаете, ба си мъката, ч е се срамувате,ч е не можете да си служите с електронни устройства, ами под вола теле! На мен 1 близка избирателка мна Герб си го призна!

23

Анонимен

преди 2 години

спокойно другари - вота вече е нагласен и зададен у машините

22

Анонимен

преди 2 години

СЕВДО, ВМЕСТО ББ ДО СЕКЦИЯТА ПРАТИ 1 ОБУЧЕН МАКАК, КОЙТО ЩЕ СЕ СПРАВИ ПО- ДОБРЕ ОТ НЕГО С МАШИНАТА! СПЕШНО С ПАРИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ВНЕСЕТЕ МАКАЦИ ОТ КОНГО ДА ГЛАСУВАТ ВМЕСТО ТЪ ПИ Я ВИ МАТРЯЛ, ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С 2 БУТОНА!

21

Анонимен

преди 2 години

що ли имам усещането че ще е голям цирк на това гласуване

20

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Туристите ще видят как бай *** прави Избори 2021`.Може и да снимат...все тая - ДС печели!!

19

Анонимен

преди 2 години

до 12 Ако не си виждал машина: - От машините излиза и хартиен носител където си пише за кого си гласувал. Така се избягват гласуването с попълнена бюлетина и невалидните бюлетини. Като не ти харесва, стой си в маалата.

18

VB

преди 2 години

Лятото идва - бъдете смели !

17

Анонимен

преди 2 години

ттиквите не искат машини, щото са тъ пи и няма да се справят с-те мозъчни клетки. Било щяло манипулации да иам! Щото те като торбалани дето се разкарваха, като дядо Коледа с денонощия висяха в Арена Армеец, и преправяха протоколите, беше много коректно!

16

кратък Виц

преди 2 години

Честни ИЗБОРИ в Бг.

15

Анонимен

преди 2 години

Важното е че в Турция ще се гласуват по старо му с хартиени бюлетини. Тия в България да се редят на опашка пред машините.

14

Анонимен

преди 2 години

абе достаъчно ще са машините, не бойте се, те герберите нали са тъ пи, няма да гласуват с тях, ще има достатъчно време за останалите гласоподаватели!

13

иван

преди 2 години

Важният въпрос не е е броят на машините, а кой ще ги програмира.

12

БСП и ИТН бандити

преди 2 години

Машините са опит за фалшификация на изборите от режима на радев и слави трифонов, нито е по бързо нито по лесно, идеята е да откажат възрастните хора да гласуват или ще ги баламосват да натиснат друг бутон и от ИТН да им откраднат гласа

11

антибсп

преди 2 години

А кой купи наличните машини, помните ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Дечева нямастрана в Света, която да осигуряеа машини за своите поданици живещи в чужбина щ. Това а е решение на некомпетени депутати предимно от ИМА ТАКЪВ НАРОД /ИТН/

9

ФАКТ

преди 2 години

На жалкия фигурант му трябваха над 3 минути да гласува с машина...

8

Анонинен

преди 2 години

ГЕРБ пак ще победи и ще гледаме още сеир. А фигуранта ще става на Лукашенко.

7

Анонимен

преди 2 години

Лъжат като изоглавени. Ива Слафчува почти омозо микрофона от сълзи за тия машини.А за чужбина вече всичко е ясно.Карадайъ се похвали, че гласовете за Турция се очертавали с 50 000 повече. Пък за Слави - да питат Резидента. И без това ще фалшифицират поголовно та да наутат техните хора. Ставаме турско-чалгарска територия благодарение на революцията, която ни спретнаха.

6

Майора

преди 2 години

Какъв бърз и коректен процес след като софтуера може да се манипулира и времето за гласуване е по дълго отколкото с бюлетина! Но ввно целта е друга - по малко хора да гласуват о да влезат в парламента хоратс нс протеста!

5

Ванче Михайлов

преди 2 години

На нас ни стигат и две машини! Една за Радев и една за Рашков! Лошото е че и Кацаров, Хамъра и другите министри искат и те да гласуват правилно, т.е искат и те машини. Иначе обикновенните българи си знаят че най е добре с бюлетини. Защото те не са болшевики а европейци!!! А на братчедите тях не им трябват нито машини, нито бюлетини на тях им трябват бира, кебапчета и чалга!!!