6

Анонимeн

преди 2 години

Че да вземем да се върнем към плановото стопанство, така и така ще идва червено правителство. И с тютюна беше така, хора щели да останат без работа, било приоритет ама ЕС каза - не ! и какво стана, намериха си друга работа.

5

аз

преди 2 години

Отрасъл който не може да се справи с конкуренцията търси помощ от държавата. Ако няма и държава насреща - Закривай. Щом Държавата чака на ЕС да разреши да се запаси един отрасъл значи държавата не взима решения, тя просто чака някой да и каже разрешава ли или не един отрасъл (емблематичен за България) да бъде спасен или не. Това е показателно точно колко ниско сме паднали

4

Анонимен

преди 2 години

Е сега, нали щяхте да ги изкоренявате и палите. Сега защо ги берете, бе?

3

Лудко

преди 2 години

Ами така ще е. Щом и Цвъкито ходи да бере рози .......

2

асд

преди 2 години

не може да се точат само евросубсидии , трябва и да се работи с мотиката на нивата .

1

Анонимен

преди 2 години

Туция винаги е била ВТОРИЯ производител на розово масло от "маслодайна роза". Качеството на БГ маслото винаги е било на 1-во място в парфюмерийната индустрия!!! Ако и това го "изп.рдят" нашите политици - то по-добре да "затвряме" държавата!!! Така стана и с "Ориенталските", уникални за България, сортове дребнолистен тютюн и т.н. и т.н.!!! Да не говорим за производството на мак и др. специфически растения!!! А за БГ лавандулата просто нямам думи - Франция ни "разказа" как се прави евро!