23

Анонимен

преди 2 години

Всяко кoмyнчe марш в КНДР!

22

Анонимен

преди 2 години

Щом се появяват значи са гладни ! Или яко праскат ракети

21

Анонимен

преди 2 години

Не е хубаво така да се говори ама яко набиват китайска пластмаса и хляб от каучук ! Погледни им магазините

20

Илиев

преди 2 години

На Ким Чен Откачен не му е виновен коронавируса, а комуновируса...

19

do 22

преди 2 години

Ще те оправи, да. Вервай си. Него единствено го интересува да задържи царуването си или там каквото се казва. 1во ще избие всички около него. 2ро ще забрани всичко, което не е българско, разбирай ще ви свали всички от качините, дето се търкаляте в тях, ще ви вземе компютрите, ще спре интернета и ще остави 1 телевизия да излъчва от 17 до 23 часа "подбрана" телевизия. Продължението сам си го представи. Верно ли сте толкова тьпи, че си пожелавате да станем като С. Корея?!?!?!

18

do 17

преди 2 години

Сигурно я има новината из чуждите сайтове, но с много нисък рейтинг и затова не я откриваш. Специално тоя сайт обаче е специализирал в трупането на кликове, като специално подбира новини. Всяка 2-ра новина е Русия, Украйна, С.Коеря, Захарова... Хорицата са обезверени, бленуват си по соц.времената, когато партията е мислела вместо тях, троловете допълнително помпят постовете и респ. кликовете растат лавинообразно.

17

Анонимен

преди 2 години

Зомбираните дъртаци пишат "някой да емигрирал", "никой не искал да емигрира". Толкова зомбирани, че си нямат понятие от семейство и близки хора. Защо някой непрекъснато трябва да емигрира някъде, да влачи жена си и децата си някъде другаде, да изостави родителите си и близките си, при положение, че България не е пренаселена държава? И второ, ако пишещите дъртаци бяха по-интелигентни, щяха да знаят, че управлението в С. Корея не е социализъм според нашите разбирания.

16

Анонимен

преди 2 години

При нас поне всеки си говори колкото иска и срещу когото си иска, без санкции. Но и без полза.

15

Анонимен

преди 2 години

-3 часа ровя в световните сайтове за новини и никъде неможах да открия тази сакрална новина. За да я има в наш сайт значи имат скрити СРС-та. Като знам че С.Корея е затворена държава и не контактува с външни елементи се чудя как е достигнала до тук.

14

Stamen

преди 2 години

Ако беше добре при социализма, всички щяха да пожелаят да емигрират в КНДР. Има (не) само един малък проблем: Социализмът не може да направи икономическа калкулация.

13

КОМУНИЗМА

преди 2 години

Смъртна присъда за носене на дънки и прическа на Южно кореец скоро и в Путинландия.

12

Анонимен

преди 2 години

КРИЗА АМИ- СВЪРШИЛИ СА КОТКИ,КУЧЕТА, ПРИЛЕПИ....

11

payak

преди 2 години

Скоро и у нас!

10

до 7

преди 2 години

Тоя па. Дай като у нас е пълна каша, да не се интересуваме какво се случва навън. И какво значи - не може да се провери достоверността. Малко хора се измъкват от тази държава и разказват за ужасите там. Понякога дори ги намират и в чужбина да ги ликвидират. Искаш да ми кажеш, че щото няма преки доказателства, това не е вярно ли?! Аз пък съм сигурен, че е дори още по-страшно, отколкото ни го представят.

9

До 7

преди 2 години

А защо така другарю не може да се провери достоверността на тази информация а за всички други държави може?

8

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ СКОРО ЩЕ МУ ЯДЕМ ЖИТОТО И НА ТОЯ ДИКТАТОР...

7

Анонимен

преди 2 години

Щом пише "осезаема промяна" разбирай ще има чистка. Ще намерят виновниците и на стената. Късметлиите ще са в трудовите лагери.

6

Анонимен

преди 2 години

Вай, какви са тия глупости, западна пропаганда, другаря Ким е велик лидер, КНДР е горда нация.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има С. Корея с България? Защо ни заливате със статии за тази държава? Кой може да провери достоверността на тези статии? Каква е тази елементарна пропаганда насочена за хора като оня написал Коментар 2, а 30 години след масовото навлизане на компютрите в света не знаещ, че след препинателен знак се оставя интервал като се натиска най-големия бутон в клавиатирата. Защо плачите на чужди гробове, а не виждате ужаса у нас?

4

Анонимен

преди 2 години

ДА МУ ПРАТИМ ТУКА РУБЛАДЖИИТЕ ДА МУ ПОМОГНАТ В ИКОНОМИКАТА!