16

xaxsasб

преди 2 години

Към коментар 18: В момента, в който акостират в Сицилия, карабинерите връчват уведомление на всеки, че има 1 седмица да напусне Италия инак ще бъде глобен с 20,000 евро и от там разбира се имигрантите попадат в ръцете на любезно съдействащите им мафиоти, които ги разпределят. Едни ги пращат да работят без документи по нивите, други отиват за проституция, трети ги държат в къмпинги, срещи което получават пари от ЕС. Общо взето Сицилия е канал бълващ пумия, а Вие ако щете го наричайте мафия.

15

xaxsasб

преди 2 години

Сицилия към днешна дата е разпределителен пункт на Африканци и Араби бягащи от войните, които са под любезната егида на колониалните държави. Както казва кмета на Палермо: "Градът вече не е италиански, дори не е европейски. Разхождайки се по улиците имам усещането, че се намирам в Истанбул или Бейрут."

14

xaxsasб

преди 2 години

Има си Сицилианска мафия, ама тя вече не е толкова очевидна на улицата. През последното десетилетие проституцията и търговията с наркотици е дадена на нигерийци, които си плащат. Има цели документални филми по темата.

13

Krom

преди 2 години

Бил съм точно на мястото където са взривили колата на Джовани Фалконе. Хора, зловещо е! Тоя на снимката няма да живее много дълго, освен ако не е в бункер сто метра под земята. Съдействал е срещу Салваторе Рина - няма да го бавят въобще. Едва ли има по перверзен начин да му видят сметката от това да го пуснат на свобода.

12

Лошото на ГЕРБ

преди 2 години

Виждате как е в Италия. Лошото на ГЕРБ е, че няма как да ги изчегъртаме из основи. Можем да ги изгоним от властта - да. Но те ще отидат в криминалния сектор и ще направят организирани престъпни групи, с които ще се опитват да дестабилизират демокрацията следващите 10-15 години. Това го умеят. Така дойдоха на власт в крайна сметка. Така си отиват.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Наистина, най-вероятно много от тях не са италианци вече, никой не обръща внимание на това,

10

Свен

преди 2 години

Голям прас. Ще му теглят куршума и готово. Познавам хора от Палермо, хич няма да го чакат с това, което знае.

9

ФАКТ

преди 2 години

тоя е като чавдарче в сравнение с червената мафия която взе власта в България!!!

8

Marin

преди 2 години

Тази новина колко пъти ще я въртите?

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва санкции по Магницки за Италия и САЩ и затварят половината си банки в Ню Йпрк о Швейцария и ЕС свързани с пари и фирми на мафията.

6

Анонимен

преди 2 години

Сицилия е като провинцията на България. Страшна безработица и хората се принуждават да се продават за поръчки или проститират за мафията и богатите италиянци и банки в Швейцария.

5

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам ,че пускат човек по прякор прасето ! Той е давал жертвите си на прасетата за да заличават следи !

4

MAAAA ЙКОООООО

преди 2 години

Така ще гледа и Буци, като го изкарват от Банкя, за разпит при новия прокурор, който няма да се казва Гешев.

3

Анонимен

преди 2 години

И тук престъпните мутро-фашисти от БКП продължават да са на власт. За няколко седмици червено служебно правителство равносметка : убийства, изнасилвания, обири, пожари, режим на ток, хаос, анархия.

2

Анонимен

преди 2 години

Респект за Дона!

1

Саксофонов

преди 2 години

Талянците кво ревът? Като няма полиция и съд, местния дон е такъв.