237

Слави ако се

преди 2 години

кандидатира за президент, ще го подкрепя само, ако баба Вуна стане вице ... голямо шоу в такт 7/8 ще настане на Балканите и по Света ... е нема да има такъв ..... народ

236

На 11 ще разберем

преди 2 години

До Време за промяна от коя страна ще ни направят промяната, Царя поне даде 800 дни, а тия мислят че с машините ще управляват поне още 45 години ...

235

Сега остава и

преди 2 години

Славчо и Тошко даоставим да си правят опити с нас ... е нема да има такъв *** народ

234

??

преди 2 години

Те вече спечелиха ли,та ще се опитват да съставят правителство? Ооо, забравих,че ще гласуваме с машинки,а те вече знаят кой е победител, защото настройката им е готова.

233

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 257: Да, това са новите. Старите (реализираните, както ти ги определяш) вече ги видяхме. За три мандата на Бойко и ГЕРБ изостанахме и от предпоследните в ЕС, най-бедната и корумпирана държава. Стига им толкова.

232

Тикволандия

преди 2 години

Насила подкрепа не се дава. Нека ИТН да решават от кого ще искат да получат подкрепа. БСП беше готова да ги подкрепи без да иска коалиция и министерства. И като условия поставяше това, което те сами обещаваха преди изборите. Но, ако това не ги устройва, могат да потърсят ГЕРБ или ДПС.

231

Време за промяна

преди 2 години

След тези избори ИТН, ДБ и ИМВ вече ще трябва да направят правителство. Трети парламентарни избори за една година вече ще му дойдат много на електората. Ще бъде добре за тях да съберат мнозинство, но ако нямат (най-вероятно) ще трябва да поискат подкрепа от БСП. Иначе няма да стане.

230

ъъъ

преди 2 години

А защо не опита още първия път? Защото трябваше да дадете властта на Рундю да си наслага партийните кадри от БКП и да уволни всеки, който не му се кланя.

229

Симо

преди 2 години

Митева.втори път председателство на парламент няма да има за теб заради пенс....

228

VGY

преди 2 години

ИТН забравете парламента,вие се провалихте окончателно.

227

БайКольо

преди 2 години

То първо трябва да влезнат в Парламента ... Колко менталноувредени има останали, които да гласуват за тея ***?

226

Този път ще опитаме!

преди 2 години

Побързайте да опитате да съставите правителство, докато Байдън не е взел решение специално за кремълските *** в България, защото лошо ви се пише...

225

Словянин

преди 2 години

Ще гласувам за "Свята и чиста република" на Жан Виденов.

224

Гиб Мелсън

преди 2 години

Слави си пропусна шанса. Твърде много хиени има в България за да му подарят втори шанс. Ама така е в живота. Кьорав карти не играе. Не е достатъчно само да си честен, трябва и акъл. Слави е като онези играчи на белот, които никога не вдигат на всичко коз, освен ако нямат четири валета и четири деветки. А то за да си добър играч, трябва да можеж да биеш и с две валета и една девятка.

223

анономен

преди 2 години

Не, няма да състави правителство. Даже няма и да опита. Я вземе, я не 10 %

222

анонимен

преди 2 години

Ще получи ли такава подкрепа ИТН, за да направи правителство?! Без да съм социолог ще кажа, че ИТН се сгромоляса в 45-то НС!

221

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ ви го каза в присъствието на Ердоган - 'ТЕЗИ ЗЕМИ СА НАШИ' ... демек турски ... и с ваша помощ сега тези са втора политическа сила!

220

Анонимен

преди 2 години

Все едно да научиш българска оФца да говори на китайски...Такава е вероятността ИТН да направи кабинет...Нямат потенциал ,дори едно село да управляват...

219

Анонимен

преди 2 години

Сбирщайн? Това е ИТН. За какво изобщо се бори тази партия? Има ли поне една идея?

218

Анонимен

преди 2 години

Потвърждава се правилото "Пpocт народ = слаба държава "... Служебното правителство е живото доказателство...