19

Анонимен

преди 3 години

Сарказъм, пич. Сарказъм, не приемай толкова сериозно живота...

18

Анонимен

преди 3 години

Какво се хвалите? Първата ваксинирана умря. Защо великата ваксина не й даде възможност да живее до 100 поне? Амаха. Нали писахте, че ваксините имали уникален ефект за имунните системи и ние ако не ги сложим, само така на природата (на мускули слаби демек) не можем да разчитаме. требе си генномодифициран бууст на тоз несъвършен човешки организъм, просто устроен и елементарен. Друго си е роботи да ти плуват из кръвчицата. Важно стъпваш...

17

До 16

преди 3 години

Вирусна интерференция. Напиши в гугъл и чети. Нищо ново под слънцето. И нищо конспиративно.

16

Анонимен

преди 3 години

За година и половина не проумяхте какво се случва, надежда за вас няма. Само си отговорете на един въпрос - къде изчезна грипа? Но моля, не ми обяснявайте смехотворната официална версия.

15

Анонимен

преди 3 години

Какъв сезонен грип, още ли не си разбрал какво е ковид. Много си зле

14

Анонимен

преди 3 години

До Колов. Който смята ковигрипа за толкова страшен, да си поръча надгробния паметник, да си го прибере под леглото да е готов, да се заключи в къщи с двойна маска и да дърпа пердетата. Останалите, нормалните хора, искат да живеят нормално и да спрат измислените и неработещи мерки срещу сезонния грип! Уплашените се ваксинирайте и маскирайте, на другите ни дайте да подпишем декларация че ще се оправяме сами с ковигрипа и ни оставете на мира.

13

Колов.

преди 3 години

Който смята ковида за безобиден да отиде до най близкото гробище и да попита гробарите дали имат повече през последната година!...почти двойно е скочила и причината е ясна.После може ако продължава не вярва да пита и правещите паметници,и ако пак не вярва да поръча поне един!

12

Анонимен

преди 3 години

Да са живи и здрави изобретателите на ваксините, халал да са им парите! Те ни спасиха.

11

Анонимен

преди 3 години

Какво учудващо има, че не може да каже веднага? Това не го решава той еднолично, нещата се променят от днес за утре и има експертни съвети, правителствени съвещания и какво ли още не.

10

Bond

преди 3 години

Изключителна статия! Поклон пред изпитателните Препарати, наричани све *** - Ваксини!

9

Анонимен

преди 3 години

Понеже СТАДОТО вече постигна нулево ниво на мисловна дейност, дори лъжите станаха мързеливи... Все едно е какви са фактите и каква е реалността... Казваш им "индийски вариант", показваш два коридора с по пет човека болни, и вече истерията се търкаля и самоподхранва. Въпреки че в Индия ковид стремително намалява от седмици. И видимо никак, ама никак не е по-заразен или страшен.

8

Анонимен

преди 3 години

Останали човек, който да вижда връзка между локдауна и медицината?----------------------------Всеки с мозък и интерес какво става в Кралството. Мерките вече са много разхлабени, но заради нахлуването на Индийския вариант на вируса ще се забави отмяната на останалите мерки, докато не се провери как Астра Зенека защитава от този вариант. И разбира се, никой не иска да измести България от челните места по смъртност в Европа, за да не накърнят самочувствието на Юнака Балкански че е първенец в нещо!

7

Не!

преди 3 години

"По въпроса дали в Англия на 21 юни ще бъде вдигнат напълно локдаунът Мат Ханкок отново отговори уклончиво." Останали човек, който да вижда връзка между локдауна и медицината?

6

Какво му е

преди 3 години

Забележителното?! Още са с маски и ограничения и се говори за индийски щам. Така, че промяна няма. Гледат към следващата ваксина.

5

Анонимен

преди 3 години

В България номера няма да мине - ваксините са на път за ***.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо е отговорил уклончиво ли ? Защото целта на локдаунът не е да бори някаква измислена пандемия, а се и видя че това не работи.

3

Анонимен

преди 3 години

след 2 месеца наново ваксина

2

Анонимен

преди 3 години

Има много диваци които не сакаме ваксина,но света е шарен има от всичко...

1

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 3 години

"дали в Англия на 21 юни ще бъде вдигнат напълно локдаунът Мат Ханкок отново отговори уклончиво" - отгтоворът е НЕ, няма да вдигнат никакъв локдаум, гледайте и се смейте.