18

Хаотично-агресивен

преди 2 години

Според мен Бойко лош и Радев лош и за това са виновни комунистите, руснаците и американците.

17

Qanon

преди 2 години

"Дали да остави...."?! Абе вие нормални ли сте?! Този е за разстрел!!!

16

=

преди 2 години

Последния който може да бъде обвиняван за решенията на съда е борисов.Той години наред се бори със съдебната мафия,помним че постоянно се оплакваше - ние ги хващаме,те ги пускат,но напразно.По конституция съда е отделна губерния в държавата и съдиите правят каквото си поискат.Сега големия зор е да отстранят и Гешев и шапка на тояга-взимаме рушветите и пускаме окончателно ветко и маринела,миньо стайков,банев и другите големи престъпници,реабилитираме черепа и цв.василев и България процъфтява...

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Смъртта ще ги направи свободни.!.

14

Анонимен

преди 2 години

Защо желанието да олабиш жилата е подсъдно?

13

Позор

преди 2 години

Човешкият живот е твърде евтин, съдейки по делата на хората.

12

Анонимен

преди 2 години

Добро сравнение с кучетата хаха но за разлика от тях тия вършат по големи пакости защото това, няма управяне то докато не открадне или не излъже не може да живее *** виж в махалата всички от 15 години нагоре с присъди и то не ги лежат пускат ги

11

Геноцид

преди 2 години

Сега ще започнат да надигат глас "геноцидаджиите" - да се въвежда кастрация и др. Но никой от тях не се е напънал да направи нещо за този етнос.

10

До Невинен е

преди 2 години

Ти си тежък шегобиец:D

9

Анонимен

преди 2 години

Три до десет години, ама той е и с чисто съдебно минало, така че условна шест месеца с две години изпитателен срок. А докато го осъдят, не само няма да е малолетен, а може и на 19 да стане.

8

АнонимеН

преди 2 години

ТЕЗИ КОИТО ПРЕИЗБРАХА БОРИСОВ КАТО ПРЕМИЕР В 44-ТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СА ОТГОВОРНИ ЗА СМЪРТТА НА МОМИЧЕНЦЕТО! БОТЬО ТОЧКОВ БЕШЕ ИЗЯДЕН И ТОЙ ЖИВ ОТ БЕЗПРИЗОРНИ КУЧЕТА! БЕЗПРИЗОРНИТЕ ДЕЦА НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ БЕЗПРИЗОРНИТЕ КУЧЕТА! ИНСТИТУЦИИТЕ ПРИ ГЕРБ ОСВЕН ДА КРАДАТ И ИЗТОЧВАТ ОСНОВНО ДРУГО НЕ ИМ Е В ГЛАВАТА!

7

Невинен е

преди 2 години

Момчето е невинно. Много деца на тази възрас не могат да се опълчат на хормона, на природата. Имат нужда да се освободят от сексуалното напрежение. Трабва да се води сексуално възпитание. Майка му трябваше да го научи. По добре да си регне с майка си, отколкото да изнасилва. Някои майки го правят (или баби) - младите момчета имат нужда от секс.

6

АнонимеН

преди 2 години

ДОКОГА БОРИСОВ И МИНИСТРИТЕ МУ ОТ ГЕРБ ЩЕ СА НА СВОБОДА!!!! АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ!

5

Анонимен

преди 2 години

Смешно е за изнасилване и убийство да има облекчения за непълнолетен. Това не е някоя кражба или побой. Той си е психопат по рождение и винаги ще е такъв.

4

До АнонимеН

преди 2 години

Абе мЪлyмняк ти природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено А мaмицaтa ти мpъсна

3

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да го пусне тои трябва да се кандидатира за депутат от някоя партия срока изтича

2

Анонимен

преди 2 години

Редно е да бъде на свобода. Все пак човек когато си мандръca и убива на воля, се интегрира добре.

1

Анонимен

преди 2 години

И какво има да се решава? Не мога да го разбера това уж правосъдие, направо си е смешно и трагично. Точно и за това никога няма да се оправим, никога