72

Равнопосавеност

преди 2 години

Реалността е една - вирус има! Ваксините не са с чипове вътре! Лятото е сезон в който вируса отстъпва поради това, че хората се предава трудно на открито и яко мре от слънчева светлина!Статистиката е достатъчно коректна!

71

Равнопосавеност

преди 2 години

До neon7Стига си говорил измишльотини! Статистиката се пишела както им падне - сигурно ти по-добре знаеш. И по света било така - понеже си обиколил всички болници по света и си проверил...??? Проверил си ти на баба ти шушоните. Странно ми е как оцелявате такива индивиди - земята ви се вижда плоска, чипове има във ваксините, Бил Гейтс ви управлява през 5g, пръскат ви като някакви разсърди от самолети и след всички тъпотии накрая пак оцеляват с тоя същия акъл... Като хлебароци някакви...

70

neon7

преди 2 години

До Иван--- Бъди сигутен ! Статистиката(за ковид) си я пишат както искат !

69

neon7

преди 2 години

Колкото повече хора се ваксинират, толкова повече нови "случаи" и смъртни случаи ще видим. Това се случва и по света при масово ваксиниране! Всеки с проблеми или починал след ваксина се пише ковид.

68

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече неваксинирани,толкова повече локдауни!ЧЕСТИТО !!!!

67

Иван

преди 2 години

Ако погледнем статистиката на починалите хора ще видим , че почти няма разлика в последните седмици, за сметка на това има огромна разлика при заразените. След като загубилите живота си в следствие на Ковид са константа се пита дали статистиката не е жестоко манипулирана и вълната все още не е отминала? Другата опция е да се спекулира с нещастието на хората, но дано не е така.

66

ПОМПАДУРА

преди 2 години

Живота и бъдещето е на младите, затова си живейте живота яжте, пийте, веселете се, правете секс, ходете по екскурзии, заведения и клубаве. Времето лети и е безжастностно, никой няма да ви върне ограбените години от младостта. Всичко си е с времото. Времето на младите е да живеят, а на старите хора им времетот да си отиват такъв е живота - важно е човек как е живял, а не колко години има навъртяни на брояча и да страда от пенсионната система. ПОМПАДУРА

65

Анонимен

преди 2 години

Няма сериозен скок във вторник, а има сериозен спад в неделя. Повече от година пандемия и не се научихте.

64

Къде са списъците?

преди 2 години

За да видим поредният списък със здрави прави и без придружаващи болести на хора на възраст от 70, 80, 90 та и ++ години. Сериозно няма човек над 40 годишна възраст без да има някакъв здравословен проблем говоря за обикновената работническа класа в България. Злоупотребяват за да взимат пари лекарите като вкарват в списъците хора на пределна възраст които си умират естествено от годините си и от съвсем други болести и увреждания.

63

ДА БЕ ДА

преди 2 години

НА *** ли ни правят. Вирусчето ще си го, както ХИВ и СПИН има и вече не говорят за него, но си живеем. Между другото жертви на СПИН са над 35 милиона от близо 8 милиарда популация население на Земята. Подигравка с хората си е тази грипна епидемия. Ау какъв страшен скок ле ле мале още малко и ще закрият летния сезон и парковете това са болни мозъци, които си мислят, че управляват епидемията.

62

Анонимен

преди 2 години

За да вярваш на статистика подадена от български лекари трябва съвсем да не си наред или скоро да не си посещавал такива!

61

Колов.

преди 2 години

Гледа се колко са били на същата дата през 2020?Вируса си го има и хиляди неваксинирани ще умрат през тази зима!Пиковете в Европа са през зимата сега има спад навсякъде!

60

???

преди 2 години

Пррдишният понеделник бяха 38 починали, вчера са 34. Къде го видяха този скок?!

59

???

преди 2 години

Миналият понеделник бяха 303 нови случая, вчера са 208. Къде го видяха този скок?!

58

Факт

преди 2 години

Сериозен спад на новите случаи с 40% на седемдневна база. Сега са 1104 за последните седем дни, а бяха 1850 през предишните седем дни

57

r3v0lv3r

преди 2 години

До ДАТе ще ни вкарат рано или късно, защото народът не е ваксиниран и заразените няма да намалеят колкото ни се иска.

56

Анонимен

преди 2 години

277 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото поне още толкова не са открили.Всички ще се заразят,неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

55

ДА

преди 2 години

Стига сте писали глупости-сериозен скок!Колко да е сериозен!?Искате пак да ни вкарат в черния списък и да не можем да влезем в друга държава ли ,или да висим по 10 дена карантина!?НЯМА да ходим на нашето черноморие-не разбрахте ли!?Нека поне лятото поживеем спокойно,пък планиланата четвърта вълна за наесен-тогава почвайте пак да пишете гръмки статии!

54

Анонимен

преди 2 години

Епидемията е като незаконните трансплантации. Някои правят много пари. Затова всеки да преценява правилно. Да се консултира с личните си лекари за ваксините. По форумите няма да се случи нищо правилно. Преди негодувание срещу целодневното заливане на щаба с информация за ковид. Сега след година и повече, когато вече и децата са разбрали какво да правят, отново недоволни, че няма щаб. Няма угодия, а за протичане на мисъл и дума да не става. Тук е на принципа:"Една жена ми каза"...

53

Анонимен

преди 2 години

Тролчета, надявам се, че сте си били поне една игла...От лоялност към Чекмеджан.... Добрата новина е, че имате около 20 дни, за да си оформите документите... за пътуването... :) Лошата новина е, че.... Ех, лошата новина ще я научите от Създателя... Тъкмо по-малко проценти за Герб