Истината е в домашното производство. Отглеждам всички видове зеленчуци. Имам и плодни дървета. Кравата ми дава мляко и правя сирене кашкавал и кисело мляко. Хляб си меся и не купувам този с химията и набухвателите. Но се иска труд много труд. Не е като да отида в магазина да накупя отровите и да легна пред тлевизора. От сутрин до вечер съм в градината. Чистя на кравата храня я поя и доя. Няма събота няма неделя няма нова година. Както казва вашият банкянски другар Работа Работа и пак Работа.
Ако бяха умряли от ковид щеше да е вой до небесата и рестрикции до дупка. Но понеже е от нещо друго - няма проблем.
Това не е от храните, да ги пишат Ковид и тях... хахаха ... А ако са ваксинирани, да ги пишат - починали от Нековид...
В БГ нито една храна не става за консумация. Имам познат в лаборатория за изследване на храните. Той ми е казвал че нито един продукт в магазинната мрежа не е годен за консумация. Химията в тях е 5 пъти над допустимата норма. Когато предава изседванията на шефовете си и им казва че храната е негодна за консумация поради отровите в нея те му казват че нямало страшно. Нали хората няма да ум.рат веднага а след години.
Продажните чудовища от СЗО са ни замислили нещо. Не им стигна че побъркаха света с пандемията (която се разпространи основно поради тяхното напълно погрешно ръководство). Сега явно ще правят услуга на някоя индустрия за производство на храна, предполагам буболечки или лабораторно "месо".
Опасни храни причиняват смъртта на 420 хиляди души годишно