5

Анонимен

преди 2 години

Истината е в домашното производство. Отглеждам всички видове зеленчуци. Имам и плодни дървета. Кравата ми дава мляко и правя сирене кашкавал и кисело мляко. Хляб си меся и не купувам този с химията и набухвателите. Но се иска труд много труд. Не е като да отида в магазина да накупя отровите и да легна пред тлевизора. От сутрин до вечер съм в градината. Чистя на кравата храня я поя и доя. Няма събота няма неделя няма нова година. Както казва вашият банкянски другар Работа Работа и пак Работа.

4

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха умряли от ковид щеше да е вой до небесата и рестрикции до дупка. Но понеже е от нещо друго - няма проблем.

3

Анонимен

преди 2 години

Това не е от храните, да ги пишат Ковид и тях... хахаха ... А ако са ваксинирани, да ги пишат - починали от Нековид...

2

Анонимен

преди 2 години

В БГ нито една храна не става за консумация. Имам познат в лаборатория за изследване на храните. Той ми е казвал че нито един продукт в магазинната мрежа не е годен за консумация. Химията в тях е 5 пъти над допустимата норма. Когато предава изседванията на шефовете си и им казва че храната е негодна за консумация поради отровите в нея те му казват че нямало страшно. Нали хората няма да ум.рат веднага а след години.

1

Анонимен

преди 2 години

Продажните чудовища от СЗО са ни замислили нещо. Не им стигна че побъркаха света с пандемията (която се разпространи основно поради тяхното напълно погрешно ръководство). Сега явно ще правят услуга на някоя индустрия за производство на храна, предполагам буболечки или лабораторно "месо".