26

Е

преди 2 години

Той и Комрад Байдън отрича!Ама кой му вярва?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 ...Доказателствата за изкуствения произход на Ковид стават все повече ....И къде са, и какви са тези доказателства ?

24

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата за изкуствения произход на Ковид стават все повече. За сега Китай отрrча, на следващият етап когато вече няма да може да отрича ще обвини друг. Така е устроена комунистическата психика, никога не си признавай и не поемай вината (без мезета това по Филип Боков).

23

Анонимен

преди 2 години

ЦРУ да си признае , че е пуснало тестово вируса в Китай ? Има много да чакате - точно , като за оръжията на Ирак или "доказателствата" за новичок ....

22

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

До Анонимен ПО същата логика и ако САЩ не докажат че е китайски лаб. вирус трябва милиарди да платят за наклеветеване!

21

Анонимен

преди 2 години

Даже в Ухан са разработили и друг вирус със смъртност 15%. Дали затова и Бил Гейтс не спомена , че 2023 идва нова пандемия , много по - опасна от сегашната?????? А той от 2015 говори за световна пандемия и я чакаше.

20

Анонимен

преди 2 години

Китай да си признае и да ги накажат тизи които са пуснали този верус съд и затова на тия лешояди бог да ви накаже най скоро време дано да горите в ада

19

Анонимен

преди 2 години

Всъщност имейлите на Фаучи показват , че вируса е лабораторен и то от Ухан. Фаучи скри истината и сега в Сащ ще се разправят с него. Скри истината защото ако беше казал , че това е кунг флю , Тръмп щеше да спечели изборите, а той загуби точно заради Ковид. Всъщност цялата история около Ковид беше с цел махането на Тръмп , беше се заел с Китай и щеше да го приключи , ако беше излезнала истината че вируса е лабораторен. А сега ще отричат до последно. Въпросът е само дали Бил Гейтс има пръст в това

18

Анонимен

преди 2 години

Има ли значение кой е пуснал вируса. Никой няма да си признае, защото ще трябва да плати за това. Важното е как да се отървем сега от него.

17

Анонимен

преди 2 години

типична кому. пропаганда, 1:1 като Путин.

16

Анонимен

преди 2 години

типична комунистическа нискочела пропаганда, 1:1 като Путинската!

15

Анонимен

преди 2 години

Швеция има два пъти по-малко починали от България. През есента им дойде акъла в главата и въведоха ограничения. За разлика от Бг където мерките бяха хаотични и непоследователни, защото Б. Искаше да се хареса на всички. Аз живея в Швеция, не се заблуждавайте, тука хората имат респект към вируса. Уважават институциите и изпълняват.

14

Анонимен

преди 2 години

Естествено че Китай ще отрича до последно, иначе ще получи трилионни искове.

13

От стара коза яре

преди 2 години

То остава и комyняги да кажат истината...

12

От стара коза яре

преди 2 години

То остава и *** да кажат истината...

11

Анонимен

преди 2 години

До Аз А ти от къде знаеш каква е истината, да не би да си първи братовчед на баба Ванга, или някой те е научил да си пълниш гащите винаги, когато само си помислиш даже за червен цвят.

10

Обективно

преди 2 години

Ковид е получен от обикновен коронавирус, КОЙТО Е МУТИРАЛ В ТЯЛОТО НА БОЛЕН ОТ ХИВ. ТОЙ Е БИЛ ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА РЕКОМБИНИРАНЕ НА ГЕНИ ОТ ДВАТА ВИРУСА.

9

Случаен минувач

преди 2 години

Претендиращите да са световни господари отдавна започнаха да търсят начини за пандемия с вируси. През 80-те години на 20 век - СПИН. Не се получи пандемия, ограничи се все пак. През 21 век сме свидетели на няколко такива напъна - през 2005 "луда крава" - не се получи. През 2011 - птичи грип - не се получи. През 2012 свински грип - пак не стана. През 2014 - Ебола. Пак не стана пандемия, ограничи се в Африка. Е сега, през 2019, успяха!

8

ДДРОнег

преди 2 години

Приказката за "Лъжливото овчарче" - всички я знаем !!! .....Който веднъж е излъгал, трудно му се вярва после, дори и да казва истината !!! .... И в днешно време е трудно да се отсее информацията от дезинформацията !!!

7

Случаен минувач

преди 2 години

Още преди година и половина професор Люк Монтание, който е светило в науката, го каза кратко и ясно: продукт на генно инженерство. Е - намериха начини да му затворят устата.