8

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал подробностите - Интерпол ни изпраща информация за незаконни трансплантации извършвани у нас. Ние ги препращане на ГДБОП и на други и резултат нула. Еми, то проблема е ясен всичкото спи зимен сън. Не може така да ни карате да работим, трябва да се пушат цигарки и пият кафета. Държавате е по зле и от Сомалия

7

????

преди 2 години

Някои хора са се занимавали с незаконни транспалнтации, нали?Прокуратурата къде спи???

6

7/8

преди 2 години

Само да попитам:В България само в една болница ли се правят незаконни трансплантации?Освен София, има и Варна, и Т.Н.Какво от това, че си подал сигнал? Отговарят ти, че няма нищо незаконно.Грешката: трябва да се оплакваме директно в САЩ.

5

Анонимен

преди 2 години

Идва богат европеец с донор от друга държава И СИ ПЛАЩА.КАКВО ПРЕСТЪПНО ИМА В ТОВА?ПАЦИЕНТЪТ И ДОНОРЪТ НЕ СА БЪЛГАРИ, НЕ СА В СПИСЪКА НА ЧАКАЩИТЕ, ПЛАЩАТ СИ?!

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Повтарям! Чирков бе горбачово ехидче, което въведе убийството в българската наука, за да трансплантира здравите сърца на убитите на богати перестройчици и mangизлии. Псевдодоктор Чирков, който е от ziгаnsки произход бе първотрафикантът на човешки сърца в Царство България. Вечна му смърт ! Хайде сега и този коментар изтрийте и съвсем ще я оплескате пред тези, които "снимат" всяка стотна от коментарното пространство. Еврейски чучела !

3

Анонимен

преди 2 години

Др.Спасков ще отиде на работа в Германия, заедно с други елитни лекари, а тук ще останат няколко ентусиасти.

2

Истина

преди 2 години

Такива транспкантации са противозаконни опасни за живота най-вече за донора, а и това е корупционна схема на международна преръпна органузация с турско участие, както и схемата с наркотиците, дори зная че ислямски терористични организации и режими измамват немюсулнани с обяви за работа, а после ги убиват и продават органите им и всичко е само за пари тврористите лъжат, убиват, крадат и така служат ба дявола и отиват към ада, ако не се покаят.

1

Ай Сиктир

преди 2 години

Ми кво. Един среден сгърчен пръст. Вие какво очаквате?