38

Анонимен

преди 2 години

Като гледаме, идната седмица Г7 и НАТО ще си изрецитират клишетата, а на другия ден среща в Женева няма да има. А на 22.06 България ще одобри преговорната рамка за РСМ, като резултат от срещата със съюзниците в Брюксел.Защо си мтслим, че европейските решения са безгрешни?

37

Анонимен

преди 2 години

Санкции на Еeсовската Зона, манкции на Еeсовската Зона, но фиксингът на рублата всеки ден е в зелено, а фиксингът на пиндостанския фантик - в червено.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия да спре разрушителното си поведение и да се промени основно в наша угода, каза първо Блинкин в интервю, а после Шарл Мишел го повтори дума по дума по време на телефонен разговор. Напразни думи. Русия не работи така. Путин няма да клекне.

35

ББ

преди 2 години

Политическата...Бог ни е дал животите като Свободни Човешки...вие работите за нас...а ние ви плащаме...предавате интересите ни,вие сте наши служители не господари,Света ни не съществува от 50 г....прочетете Историята ни...императори сме обесвали..минавате всякакви граници,тихата вода е най-смъртоносна...Човечеството ни само мълчи напоследък...като тиха вода....елате на себе си за Бога!!!Справедлив Свят или да го погребем!!!

34

ББ

преди 2 години

хаха ама защо г-жа меркел не награди лукашенко с някакъв"орел"бре,а европейските граждани лицемерно да се молим да не отвлече самолет в който са нашите деца...това са зависимости и лицемерие...съд за лукашенко и съюзниците му,безкомпромисен съд...света ни няма нужда от нови хитлеровци,подкрепян от безпомощни и страхливи политически лидери...това е съучастие в престъпление срещу Човечеството!

33

гладна смърт за КГБ

преди 2 години

Много са ефективни даже щом кремълското джудже и бандата му рycофолиcтици у нас kвичaт на умряло

32

Няма страшно

преди 2 години

Комрад Байдън премахна санкциите срещу Северен Поток 2,сега ще натисне и ЕС да отмени санкциите срещу Беларус.

31

пути

преди 2 години

ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА БЕЗЖИЗНЕНАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО НАПОРИСТО ТИКА ИМПЕРИЯТА В БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НА САМОРАЗПАД... А КАКВИ ГРЪМКИ ФРАЗИ САМО...ГАЛАКТИЧЕСКИ ПУТЬОВИ СИЛИ,КОИТО ТРИ ПЕТИЛЕТКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС СИРИЙСКАТА ГАЛАКТИКА...ИЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕКОСЯТ ЗАЧЕРВЕНИЯТ ПЛОЩАД БЕЗ КРАН...И УЖ НЕСВАЛЯЕМИ ГАЛАКТИЧЕСКИ,А ТУРСКИТЕ ХАНЪМИ ГИ БРУЛЯТ,КАТО ГНИЛИ КРУШИ...И...КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!?...ГАЛАКТИЧЕСКА ПУТЬОВА ИЗЛАГАЦИЯ И ИДИОТСКО БЕЗОЧИЕ ДА ЛЪЖЕ,ДА ЛЪЖЕ,ДА ЛЪЖЕ,СА ЛЪЖЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОС

30

Анонимен

преди 2 години

Винаги има нации, които се опитват да дърпат света надолу към бездната. С тази роля се е заел ръкурводителят на алкохолиците и фараон на недалновидната огромна държава без бъдеще, без стремеж към демокрация, без хора с акъл, по причината, че последните са опасни за властта и затова изпростяването се проповядва, защото ПРОС.Т народ се управлява много лесно. Не са глупави огризките от динозавърското гюбре.

29

ДЕМОКРАТ

преди 2 години

Хер Путин така и не разбра че ерата на империите е безвъзвратно отминала! Може би си представя че ще клонира едни червени динозаври от ерата на Брежнев и те ще оживеят? Нищо подобно!Динозаврите са измрели преди милиони години!!! Впрочем, същото важи и за комунистите.

28

АнонимеН

преди 2 години

ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ГОВМЕРКЕЛ ,И ГОВПУТЕН ЩЕ СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА! ГОЛЯМ ДЕН ЩЕ Е НАПУСКАНЕТО НА ГОВМЕРКЕЛ ПОКРОВИТЕЛКАТА НА ГОВПУТЕН

27

Анонимен

преди 2 години

Путин: контрапродуктивно е да ме карате да наливам още пари в тая черна дупка. Имам да правя ремонти на Геленджик, не ме ли разбирате?

26

Анонимен

преди 2 години

Няма коментар, освен този без синтактични или семантични грешки в него! Толкова ли е спаднало образователното ниво в България или са само 80%-ните хххххх?

25

АнонимеН

преди 2 години

САНКЦИИТЕ СА СМЕШНИ!!! ЕС МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ ФИНАНСОВО БЕЛАРУС НО МЕРКАНТИЛНИЦА Е МЕТРЕСА НА ПЪРДУТИН КОЙТО Я ИЗДЪРЖА С ЕВТИН ГАЗ!!!// НА БАБЕНЦЕТО ГАДНО МУ ОСТАВАТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ПОСЛЕ ЩЕ НАСТАНЕ ВЕСЕЛБА ЩОТО СЛЕДВАЩИЯ КАНЦЛЕР Е ПО-БЕЗЛИЧЕН ОТ СЕГАШНИЯ НИ ПРЕМИЕР И ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ЕС ЩЕ СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ!

24

Правда

преди 2 години

Санкциитв на ЕС са необхидими, защото всички репресивни беззакобни режими, погазвсщи международното право инчовелки права и свободи, са корумпирани и разбират само когато ги доведат на съд и огромни санкции и глоби, но трябва да ги плащат диктаторите и бъдат свалени от власт, Но защо тогава ЕС не санкционира и теротерористичните ислямски като Ирански Турски Палестински престъпни режими, а даже ги финансира у съучаства в техния ннеонацистки терор, агресия, геноцид, а Русия дори ги въоръжава

23

Неръкотворний,

преди 2 години

До венелин --- /// нали т.ъпите западни политици ни дадоха шанс да се оправим в България, като ни подариха демокрацията, а ние, като децата не знаехме какво да правим с нея. ТОГАВА беше моментът да ударим червените инфузории. СЕГА вече е късно, много късно и ще се наложи здравата ръка на същите тези капиталисти да въдвори ред в България и да изчистат червената пас.мина. НЕ можем да се оправим след 200 византийско и 500 - турско присъствие - ФАКТ. За червените партенки, забравете ! Те са в киреча

22

до 23

преди 2 години

Как не ви омръзна да лъжете? Едно време беше лесно, забранявахте ни да слушаме западни станции, тези които хващахме се заглушаваха. Но сега във времето на интернета пък малко се озаптете. ПРОВЕРИ В ГУГЪЛ - САЩ произвеждат ПОЛОВИНАТА ПШЕНИЦА ОТ ЦЯЛОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ПШЕНИЦА НА ЗЕМЯТА. Аман от продажници и комунисти.

21

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата в Русия е 120 долара Руснаците се чудят как така дори в най-бедната страна на ЕС - България , хората имат по високи доходи ...

20

Анонимен

преди 2 години

До СанкциятаПутин казва че европейските санкции не пречели на Русия Но постоянно иска те да отпаднат Нещо си противоречи ...

19

Санкцията

преди 2 години

Русия внасяше жито от Украйна. България и Канада. Удариха я със санкции. Ми, ОК. В момента Русия е световния номер едно на износител на пшеница. Та давайте със санкциите.