8

емигрант

преди 2 години

Тука обсъждаме с един готвач българската кухня и той от време на време си записва. Аз му казах че не се налага. Аз просто за приказката ... Той отвърна: "Вие знаете какво да ядете."

7

P.

преди 2 години

До българинАз не купувам дори гръцка салата - на шопската салата се слагат стафиди и се казва гръцка салата. Както знаете, в българската кухня има строго разделение между плодове и зеленчуци. А салата подсладена с мед и или захар - въй, въй, въй!

6

Мона

преди 2 години

колкото повече толкова повече. Вий пържете в мас, миришеща на *** и ползвайте рафинирано олио с неизвестен ГМО произход и гаден вкус. от зехтина върджин екстра с мек вкус по-хубаво няма... може би кокосовото еко масло да е по-добро, но зехтина има способност да запазва младостта, защото маслиновите дървета преживяват стрес от сушата и оттам веществата в зехтина стимулират клетките да живеят по-дълго.

5

Анонимен

преди 2 години

Да излезе ония Радев и да обясни ама без разтягане на локуми

4

Химика

преди 2 години

За пържене - свинска мас. За задушаване на зелечуци - олио. За сурови салати - зехтин. Досадно ми е да обяснявам защо. Изобщо, всичко над 130 градуса е проблем. Зехтина /дървеното масло/ се предава първи.

3

Анонимен

преди 2 години

Какво сирене купуваш?

2

Анонимен

преди 2 години

Като нарежа сирене, червен пипер и зехтин от хубавия- песен.

1

Анонимен

преди 2 години

Пфф, най-скъпото олио е 4,49 лв. и няма никакъв вкус.