16

Не!

преди 2 години

До Анонимен"ако искаме да постигнем скоро колективен имунитет." как се постига групов имунитет с ваксина, която не създава имунитет?

15

Анонимен

преди 2 години

Това би трябвало да са ваксините за 2-3 дни, ако искаме да постигнем скоро колективен имунитет.

14

Петърчо

преди 2 години

*** ще ослепее от пиене на менте алкохол, артериите ще ги запуши още преди да е навършил 40 от нездравословно хранене, белите дробове ще ги запуши с катран и изнасилва редовно с замърсения въздух който диша и за който сам е виновен, ама да позволи да му сложат някаква си ваксина, Никога! И на края не само ще се лекува на тяхна сметка по държавните болници ами и ще вика на ваксинираните че са овце. Откажи се *** от лекуването и тогава ако щеш мри все ми тая.

13

Анонимен

преди 2 години

Вече за да умреш от ковид трябва да си някакъв умопобъркан антиваксър.

12

Празнодумци !

преди 2 години

Добре, че Бойко договори ваксините, че останеше ли за днешните управляващи - нищо нямаше да стане - дай им проверки и планове в бъдеще време ! Ама нищо полезно вече един месец не са свършили !

11

Койчо

преди 2 години

Как я карате, ваксани Покемони??Ако играта PokemonGo, която я играят от седмица в Италия СЕ окаже вярна... Скоро ще ви ловим по МАС адрес... :))

10

Анонимен

преди 2 години

Обитателите на територията на чалгата са с минимално ай Кю. .....

9

Анонимен

преди 2 години

Докато не им бръкнат в джоба няма да се научат. На есен като напълнят болниците, да си плащат лечението. Щом не искаш профилактика, плащай си !

8

Койчо

преди 2 години

Бре то Убаво с доставки бол..., а деК са ви ваксикамикадзетата?Нещо глеАМ мнОО оредЕЯ... :))

7

Не!

преди 2 години

Ще се правят подаръци на съседите... натам въвят нещата. Моите дози - към Турция, моля!

6

абсурдистан

преди 2 години

имаме в процент най-много смъртни случаи , сега имаме най-много ваксини и то по избор, обаче най-малко желаещи за ваксинация ! -а ,де Първи в Света ще изхвърляме Заплатени ваксини за Милиони ! на есен като пламнеме пак и рев -бойко,радев,нинова ,космоса и тн ще са ни виновни !

5

Ник

преди 2 години

малко са! дайте поне още 20 милиона, че овцете вече са набоцкани, но котките и кучетата още не са! всички тези държавни пари, които потрошихте по никому ненужни отрови, можеха да бъдат инвестирани в болници и материална база.

4

Анонимен

преди 2 години

А с астра зелника Ко става?Живи ли са още прекараните?

3

До 2

преди 2 години

Ако си пред мен ще те направя много "щастлив",акция чорап от пловдив ряпа ще яде!!

2

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите трябва да ги задължат да работят по 1 седмица в ковид отделенията като санитари. Обществено полезен труд. След това друга песен ще запеят.

1

Анонимен

преди 2 години

Да се намерят първо балъци за предишните доставки,и след това поръчвайте още..