11

Анонимен

преди 2 години

Винаги комунисти като искат да прилапат власт започват със същите логореи. УПЛАШ, УПЛАШ, УПЛАШ. Вместо вече трети месец да направите нещо за тоя народ, единственото ви занимание е РЕВАНШИЗЪМ и скандали. Завеждащата тоалетната на пазара сменихте ли я вече с ваш човек? И изведнъж се усетихте, че закъснявате с големите обещания. Но вместо да гласувате по-високи пенсии уважаемата Ива Слафчова предпочете да се изпокара и да прекъсне заседанието. Щото от някъде и свирнаха да не прави глупости.

10

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

крайно времe е Мутрите да бъдат изхвърлени на буни.щето на историята, защото до преди месец същата МаяМа Галева цивреше, че 50-те лева създавали уравнивиловка при пенсионерите, т.е. с малките пенсии взимали повече, а тези с големите малко, после когато БСП искаше да се гласува Законопроект за преизчисляване на пенсиите те бяха като умрели мишоци, сега било НЕРАВЕНСТВО

9

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ЧЕТЕТЕ КОИ СА НОВИТЕ ВАРВАРИ И ТОГАВА КЛЕЙМЕТЕ ГЕРБ! НЕУКИ ЧАЛГАРИ!!ААААА

8

Анонимен

преди 2 години

Днес наред е КЕВР , а утре кой ???? Само лакардии и дрънканици по всички тв . Нищо съществено не се прави . Изтърквате се вече .

7

Анонимен

преди 2 години

Тази сътворява нов артистично комичен жанр в политиката. Но като всяко произведение и нейния сюжет е с край. Дали обаче публиката преди това няма да сменя канала щом я види на екран.

6

Анонимен

преди 2 години

Майче, моркова и тоягата, а? Онези ужасните ще ви е........майката. Обаче ако НИЕ /Божковите/ дойдем на власт ела да гледаш какви реки от мед и масло ще потекат. ЕЛЕМЕНТАРНО СИ, МАЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Ко стана, защо прекъснахте протеста срещу Главния прокурор?? Транзакциите откъм Дубай спряха, а и гадните янки ви навряха в *** г.....

5

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че това няма да помогне, трябва да им се търси отговорност до дупка, пари, връзки, всичко. Иначе просто сме загубили 10 години от живота и там ... има няма над 100 милиарда.Казано на по-*** език, един милиард лева откраднати са 160лв взети от всеки българин, от всеки, от 0 до 100 години. А тук говорим за пъти повече.

4

Анонимен

преди 2 години

Мая президент, Тошко премиер, ураАааа

3

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И това кой го казва майчето ?!

2

Анонимен

преди 2 години

благодарете сега на ББ за ценовата балтия! Той назначи тоя Кевр!

1

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ би трябвало да се разследва и ликвидира като партия.