14

Анонимен

преди 2 години

Ясен Танев е такъв тъ пак, хем няма информация, хем филисофства. БиТиВи са си ясни. Те са кре тени от много време. Когато беше бума на фишинга, мълчаха. Само празни приказки. Влизам в кода и си прая кот си искам.

13

Бързаци

преди 2 години

Не бил в града, пощальонът не я бил намерил, въдичка за наивници. Пратката се пази 20 дни в пощата и голям зор да си усложняваш живота.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз получавам на имейла си съобщения за получени СМС- имам такава услуга. БГ пощи пращат съобщения. Зависи дали работите с тях по-редовно. Тези, които работят, го знаят.

11

До БГ пощи 5

преди 2 години

Не ви знам тук защо точно си трепете комплексите и мислите, че вас ви не стига. Но - тук сте намерили - тук ги трепете. БГ пощи пишат имейли. Мен лично ме информират и с имейл за получени пратки в клонове. От поне две години. Получавам и обаждания от телефон, както и електронно съобщение за пратки. Просто полицията не работи у нас. Недопустимо е подобни да се развяват с месеци и години и никой нищо да не предприема срещу масовите измами.

10

Анонимен

преди 2 години

Докато има живи балъ.ци ще има и тарикати.

9

ЧеЮн

преди 2 години

Български пощи не пращат е-майли, но за учудване на много.... изпращат СМС-и с информация че в еди коя си поща ти е пристигнала пратка да ходиш и да си я вземеш лично (разбира се ако си си подал телефон...). Зная го понеже често получавам пратки от Китай а те вървят през пощите. До сега от пощите не са ми пращали е-майли, съобщения и СМС-и с които да ми искат никакви банкови сметки, пари, преводи или други опасни неща...

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Най-вероятно са си написали 3Д паролата.

7

11

преди 2 години

Да ве, есемес на всяко теглене и покупка - нали тез есемеси се заплащат на банката.

6

anonimen

преди 2 години

Много са досадни

5

Анонимен

преди 2 години

За какво са тия 3Д пароли, като и без нея са намерили как да я таксуват?

4

БГ пощи

преди 2 години

Хахаха, представям си български пощи да пишат имейли. Хахахаха

3

Анонимен

преди 2 години

До *** - нищо не продават, аз получавам по 10 мейла на един измислен спам мейл, без да имам никакви пратки и никога не съм го ползвал за регистрация за пратки. То не са бг пощи, дхл, всякакви банки. Просто ботовете карат наред и където уцелят балък - изкарват някой лев от наивника. Докато има технически неграмотни хора, ползващи интернет и цъкащи на всеки линк, който им пратят, ще има и изобретателни такива, които ще ги лъжат.

2

Анонимен

преди 2 години

А кога прокуратурата у нас ще се задейства и ще започне да разследва подобни измами? Те са от години и са много. Старите домови кражби от векове не са единственото престъпление, все пак.

1

алов

преди 2 години

Няма случайности, бг пощи за 50 лева продават иформацията и тези таргетирано изнудват