8

мангела меркел

преди 2 години

джуканавич е един от най големите трафиканти на цигари черногорците са един народ със сърбите говорят един език

7

Половината

преди 2 години

Сърбия е на стари български територии. Преди век Ниш е бил е един от най-големите ни градове. Да не се връщам по-назад... Остана само Македония да ни вземат...

6

Анонимен

преди 2 години

Великосърбия иска излаз на море, ще анексира Черна Гора.

5

Анонимен

преди 2 години

Сърбите трябва да си върне територията до Адриатика. Откраднаха им повече от половината територия. Руснаците ще им помогнат да станат пак онази Югославия която бяха. Както казват старите хора. Дето е текло пак ще тече. А на нас Турчето Карадайъ ни готви отцепване на югоизточната територия и присъединяване към турция. Понеже в БГ са тарикати се отцепих от Русия и сега ще го ядат дебелия.

4

Krom

преди 2 години

Айде сега всички сърбомани на амбразурата! Може ли страната на еФтината плескавица и знойните певачки да се плюе? Сърбия не ни е приятел. Действията и винаги са били срещу нас. Вижте стореното в Северна Македония и пак помислете да защитавате ли сърбите. Едно е ясно - сръбския реваншизъм е реалност и днес.

3

Анонимен

преди 2 години

Щом застрашават - да им наложим санкции, нямам против, даже подкрепям с две ръце. Колкото повече санкции на Сърбия, толкова по-добре за България.

2

Анонимен

преди 2 години

Този нещо е паднал на главата си

1

Анонимен

преди 2 години

Краваристан чий го диреха 99 година в Сърбия?За един прЕател питам!!