8

Анонимен

преди 2 години

Гого е напълно прав. Защо му цъкате минуси. Ако решим да проведем референдуми по целия Свят границите ще се променят драстично и България също може да загуби територии. Впрочем ако в Калининград проведат референдум за връщане към Германия съм убеден, че хората ще гласуват за Германия. Нищо, че след войната немците от Кьонигсберг бяха изселени и избити.

7

Волен Кримски

преди 2 години

Събличай!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Да не би мирно сидело, не би чудо видело. Така и за укрите. Да забравят един път и завинаги за Крим.

5

Анонимен

преди 2 години

Е па Крим си е украински,руснаците го взеха временно....

4

gogo

преди 2 години

Идеята, че граници се прекрояват посредством референдуми се пропагандира и практикува от Руската федерация. Но чудно защо само за една област и еднократно. Аз мисля че след като това са им идеите, трябва да го правят редовно и навсякъде.Това не са мои идеи и не аз ги отстоявам.

3

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна!Кремъл е крадец и убиец!

2

do gogo

преди 2 години

Като си почнал така, дай да направим и един референдум в Кърджли, да видим те какво мислят? Може пък да прекроим и нашата южна граница? М?

1

gogo

преди 2 години

След като е имало един референдум, при който според сегашното руско управление се е решило Крим да е към Руската федерация и след като Путин, Захарова и сие смятат че това е легитимно, защо да не се проведе и следващ референдум, на 10-тата, 20-тата и т.н години, където пак да се види какво мисли населението?След като това е легитимният начин.Всъщност защо подобни референдуми да не се провеждат на регулярен период в Чечня, Хабаросвк, и т.н. Нали това е народният глас..., казват