19

Сашо

преди 2 години

Мимето не заслужава да бъде коментиран ,жалка работа.Търси внимание човечеца

18

Нали

преди 2 години

Та ние го видяхме това явление още при Костов. Ти не го ли помниш бе Емануиле? Нали тогава станаха най-големите грабежи? Ама, ти тогава си трайкаше, защо ли!? Ама то и сега е диктатура, само че военна, на запасняците. Май с тая аналогия искаш да ни уплашиш, ама ние ще си върнем демокрацията на 11-ти юли и то без патерици! Нали така, народе мой, защото те обичаме!

17

Майора

преди 2 години

Сеи се момата да се изказва!А при Костов всичко беше наред? Корупциятя не е от вчера или от последните 12 год,така че не обвинявайте само ББ!

16

Тц,тц

преди 2 години

Защо когато имат власт,такива хора не правят нищо с което да ги запомним! Господин Йорданов беше толкова смешен персонаж като МВР министър, че в криминалните среди хумористично му се носеше прякора Мистър Бийн. А сега даже бил адвокат?! Боже...

15

(-_-)

преди 2 години

Ха! Мистър Бийн излезе от нафталина хахах

14

Анонимен

преди 2 години

"И организираната ни престъпност е като всичко останало в държавата не е толкова качествена."Колкото и да му се смеем на тази мисъл, е абсолютно вярна. И добавя, че не е толкова лошо, все пак! Хем не е доволен от ГЕРБ, хем са се справили доста. Изводът е, че едноличната власт е дала някакъв резултат, колкото и да се ругае сега срещу нея.

13

Анонимен

преди 2 години

Гроб не е партия, а ОПГ!

12

Анонимен

преди 2 години

еее, разбира ги виденовият министър нещата, ето как си признава, нали и той беше с еднолична власт!

11

Изнервен

преди 2 години

Къде я видя тази еднолична власт бе, ***? Като всички управления на Борисов бяха коалиции.

10

Анонимен

преди 2 години

"И организираната ни престъпност е като всичко останало в държавата не е толкова качествена." Хахах падам ! :D

9

Анонимен

преди 2 години

Аве Мими,знаем те и тебе какъв министър беше))

8

Анонимен

преди 2 години

Е то това с ГЕРБ колко са зле няма да може да го въртите до безкрайност. На тези избори видяхме как Слави чалгаря и други клоуни щяха да оправят България ама се уплашиха и се скриха. Така че ГЕРБ остава най свястната партия която все още няма алтернатива. ФАКТ

7

Анонимен

преди 2 години

Лоялността се цени по цял свят, когато доброволно си се присъединил към група идея партия. Проблемът не е във "верността към партията" както казва другарят, а в това КАК тази партия е ДОШЛА НА ВЛАСТ. С избори (ГЕРБ), с насилие (БКП) или през задната врата (неизбраното от никого служебно правителство на БСП-и-сие което уволнява кадри на РЕАЛНО избрани на власт, вместо да организира демократични избори както му е поръчано от Конституцията)

6

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в тази държава назначенията са база на вярност. В която и частна фирма да почнете работа, не сте ли склонен да ближете обувките на шефа ви, ще ви освободят скоро. Подмазвачите и натегачите в тази държава просперират, а не професионалистите.

5

Анонимен

преди 2 години

Дрън Дрън!Съдебната система е независима, парламент имаше, президентска институция също. Явно има в предвид изпълнителната власт, но тя е през електорална подкрепа.Много огладня явно третия отбор номенклатура, щом руши държавността с такива внушения, само и само да се опита да обсеби изпълнителната власт на следващите избори. Няма обаче да се случи. Ще се наложи да делят, колкото и да се напъват по медии.

4

Анонимен

преди 2 години

Калинки,Деси,Цвети и други фльорци от държавната ясла,идва дебелия,търсете къде ще се заврете.Свърши хубавото време.Далаверите обаче остават. Ще плащате както тираджия на магистралните работнички.Държавата днес е като изтръскан брашнен чувал.Б.Б. казва:Грабете кой както може,за да оставим след нас,един обран бостан.Не го е еня,как ще живеят обикновените хора,които са били далеч от огромните кражби в държавата.Да отидем с главните си мозъци на изборите на 11-юли,за да изметем *** от "двора"си

3

Анонимен

преди 2 години

Много мъдри думи, обаче видяхме алтернативата на ГЕРБ, и преди сме я виждали с Орешарски и Пеевски шеф на ДАНС.

2

Дъждовник

преди 2 години

Мимито от къде изпълзя бре?

1

Анонимен

преди 2 години

боеко не одобрява това заглавие.