48

Тиква

преди 2 години

Зададохме си го и си отговорихме - щото е лято и народа е хукнал по отпуски и не се тества. И да се тестваш файда няма дали си ваксиниран или вече не знам си какво. Няма разлика в нивото на заразените през лятото или зимата. Разликата е само в тъпотията. Днес са умрели 7 човека, ама не им изнася да напишат възрастта, щото на 80-90 години така или иначе умираш от нещо си. Ако в годината умре един човек на 40 години от корона вирус ще ореват и одр..скат нета.

47

Станишката

преди 2 години

До 1:Ти си болен

46

Птичи Гри иде H10N3

преди 2 години

Нов вирус нови мерки още кризи и още забогатели богаташи ще богатеят, докато бедните беднеят и мизерстват в мизерия със запушени усти от маски, за да не се чува техният умиращ глас и права.

45

Листопад

преди 2 години

На есен с песен ще почне сезона на вирусните инфекции и хората ще бъдат покушени и ще опадат като есенни листа умрели жертви на държавата и на здравната система.

44

Анонимен

преди 2 години

Начи на грипа вече му викаме коронавирус, ясно!

43

Анонимен

преди 2 години

Вироса се скапа като ГЕРП.

42

Анонимен

преди 2 години

на есен приятелю ще избухне ама за тези без ваксина.

41

до 47

преди 2 години

хайде стига си е правил на интересен, отивай в час по математика да изпъкваш, тук просто дразниш

40

Зоро

преди 2 години

Септември като пуснат пак учениците, след месец два, ще има пак да се чудим, как се вдигат бройките на заразените и починалите. Дано някой вземе мерки и да са по-разредени в класните стаи. 50% с клас, 50% онлайн. За тук не знам, но в другите страни има умни хора.Всяка година има грипна ваканция. Задавате ли си простия въпрос: Защо?

39

Анонимен

преди 2 години

Броят в интензивните и скритата смъртност са най-обективните показатели. А тя е много тревожна в България. Другата бройка е нереална. Зависи от това кой е имал съвест да се тества дори при леки симптоми.

38

Анонимен

преди 2 години

Цифрите не са по-високи и по-ниски. Със цифрите записваме числата и нищо повече.

37

Анонимен

преди 2 години

Реалната цифра на заразените винаги е била много по-висока. Но поради егоизма и безотговорността на българина, хората с леки симптоми не отиват да се тестват и не се карантинират. Това е само върхът на айсберга. Отчитат се само по-тежките случаи, които са потърсили болнични и са ги задължили да се тестват. Но все пак през лятото случаите спадат заради сезона. На есен ще избухне епидемията с нова сила , защото ваксинираните са малко.

36

Анонимен

преди 2 години

От къде се заразяват вече втора година?!? Да не извира от някой кладенец? По 1, по 2-*** от населено място всеки ден: това е абсолютна подигравка и простотия!

35

Анонимен

преди 2 години

Приказката свърши, както свърши и Герб. Измишльотините скоро ще се усетят.

34

до Абе хора...

преди 2 години

и колко много са да чуем, от 43 милиона британци колко го караха след 2 ра игла....хайде скрий се в хралупата си плъххх с плехх

33

Анонимен

преди 2 години

ей тва е, сеьона дойде и Бургас пребори вируса, 1/6 от територията на България е чиста( да не верваш). Бургаското РЗИ е под надзора на мутробатките и а са написали бройки а е изчезнало някое ухо или пръст на някой от РЗИ то.

32

Ей хорааааа

преди 2 години

Що не спите бе хора!!!!

31

Нито една партия:

преди 2 години

Не повдига важните въпроси!И помислете върху горното решение не половинчато, а дългосрочно!Аз повдигам тези въпроси и ме оставяте да ме стрелят!

30

Анонимен

преди 2 години

Утре очакваме 20.

29

Курнелиоооо

преди 2 години

И Доган е в модела Божков- Пеевски -Доган!!!!