13

Родолюбец

преди 2 години

Много Бай *** брей!!!!!!Едни са американци,други са им симпатични еврейте!!!!!!Обаче само да се облажат гледат!!!!!Утре да дойдат пак руснаците ,ще станат най-големите русофили!!!Аман от продажни кратуни!

12

Анонимен

преди 2 години

До СъдбаБог да го прости този човек, добре, че е избягал от Русия, защото много отдавна болшевиките щяха да го ликвидират.-----Стана ми смешно, защото болшевизма е въведен точно от чужденци и евреи, а не от руснаци, просто руснаците ги изгонват след това тъй наречените Троцкисти и си съдават друг тип социална държава, евреи са управлявали винаги в Русия, този руски евреин ако не беше избягал в Мюнхен, можеше още даже да е жив, защото западна Европа е фашистка.

11

Анонимен

преди 2 години

До СъдбаНикога не е бягал

10

Истината

преди 2 години

Гледайте документалния филм на Дейвид Коул. Човекът е евреин и сериозно оспорва достоверността на събитието, наречено Холокост. По една или друга причина Ютуб постоянно трие филмчето.

9

Джо

преди 2 години

За да си го ползва НКВД после го освободиха. Те ги научиха немците, болшевишка безродна гнус!

8

Шоа бизнесмен

преди 2 години

Стига ревахте, гои! Може и да е починал последния освободител на Холокоста, но пък бройката на оцелелите от Холокоста юди перманентно расте и се увеличава! 66 милиона, гоим, 66 милион евреи бяха обгазени със спрей за еъшки и в последствие изчезнаха от лицето на земята! Само златните им зъби останаха! И 6 милион обувки! Тук-таме някой лампион от юдейска кожа, и некоя подвързия на тефтер от същото! Ой, гоим, много, много трябва да плащате за Шоата!

7

SS

преди 2 години

Не руснак, а руски евpеин - тънък, но фундаментален момент...

6

Съдба

преди 2 години

Бог да го прости този човек, добре, че е избягал от Русия, защото много отдавна болшевиките щяха да го ликвидират.

5

Анонимен

преди 2 години

Холокоста е измислица.

4

ДДРОнег

преди 2 години

Дано не ми изтрият коментара: за евреите мнението ми е двузначно ... Не одобрявам избиването им, в никакъв случай, но те яко осребриха тези пресилени истории !!! . . . ..И не знам защо всички народи ги мразят ?!

3

24 часа

преди 2 години

Целия свят плаче!

2

Евреин и хуманност?!

преди 2 години

Я пак...

1

Анонимен

преди 2 години

Светла му памет на човека!