111

Щерю

преди 2 години

- Защо политиците, юристите и докторите в България са толкова масово корумпирани? Пари ли нямат, власт ли, авторитет ли - що ли...

110

Анонимен

преди 2 години

Не са 20 000 не са. Не че е малко но е много повече.

109

Анонимен

преди 2 години

тези трансплантации не може да са ставали без знанието на Главния Трансплантатор ... На този Нерез кога ще му резнете чушката ... ??? И да му трансплантирате нещо друго ... Това е *** ... Не е държава ... Незабавно уволнение на цялата "държавна" администрация ... След това изпити за компетентност - който издържи изпита по IQ, математика и литература - може да остане ... на 600 лева ... #Закривай ...

108

Анонимен

преди 2 години

Защо критикувате пресата? Разследващата журналистика знае това, което са й спуснали от "народната милиция". Някои пишат, че нямало редактори.... Не само има дефицит на редактори, но и коректорите вече са кът.

107

Анонимен

преди 2 години

Абе това си е световна практика! Никой не е умрял и никой не ощетен! Богатате имат схема навсякъде-плащат на нотариуси, общини, заверки, че са роднини айде? Тях кой ги търси? Едни остават живи, други оцеляват! Никой не е ощететен, те гарантираат с подписа си, тъсрсете всички преди тях!

106

Хмел

преди 2 години

Ще се намери ли някой, който да се разрови колко реално е струвала трансплантацията? Как и на кого е плащана останалата сума? На черния пазар, част от който явно сме и ние, бъбреците вървят по 70-80 хил. долара.

105

Трансплантиран

преди 2 години

Кво ви дреме за разни гладни и обезумяли молдовци, пакита и други извънземни. Искали са easy money - рязали са ги. Кво толкова се е случило?

104

НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА

преди 2 години

СТАТИЯТА НЕ ОТОЧНЯВА ПРОБЛЕМА С КРАЙНАТА СУМА И КОЙ Я ПЛАЩА.РАЗБИРА СЕ ЧЕ БОЛНИЦАТА ПОЛУЧАВА 20000 . ДИРЕКТОРЪТ СИ СЛАГАЛ В ДЖОБА 50000 . ПИТАМ КАКВО ПОЛУЧАВА ГЛАВНИЯ АРТИСТ ХИРУРГА ИЗВЪРШВАЩ ЯЛАТА ОПИСАНА ДЕЙНОСТ САМАТА ОПЕРАЦИЯ И НОСЕЩ ОТГОВОРНОСТ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НЕЯ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЕ СЕ ИЗЯСНЯВА КОЙ ПЛАЩА:АРАБИТЕ ЛИ? ЗДРАВНАТА КАСА ЛИ ? ИЛИ АЛАХ ?? НЕ ДОПУСКАМ ЧЕ КАСАТА ПЛАЩА ЗА ХОРА БЕЗ ЗДРАВНИ ДОСИЕТА - ТООГАВА РАБОТАТА СЕ СВЕЖДА ДО СЛЕДНОТО: ЛЕКАРИ НАПРАВИЛИ НЕЗАКОННА ТРАНСПЛАНТ

103

123

преди 2 години

Това вече е наистина чудовищно. Откраднали милиарди от асфалт - разбирам. Но за тая търговия с хора вече трябва да висят на въжето!

102

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

Къде си Пич ?

101

ТРЯБВА

преди 2 години

Показателна е Валутата в Правителствената Болница - Долари .САЩ са прави - Борисов и ГЕРБ са докарвали отвлечени донори от Сирия през Турция - резали са живи хора за им вземат Органите . Сега ще се разбере КОЙ е взимал Долари за Органи - не съм очаквал че ще видя в България Филма МЕСО .

100

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има кеде са внесени част от парите.Има закон че не сме Индия.А тука правителствената болница се бори с ковида на олигарсите

99

20 000

преди 2 години

Ако официално 20 000 долара са за болницата,като зная колко са алчни и безскрупулни управляващият ни "елит" съм убеден,че директор на болницата по малко от 50000 долара за него не е бил доволен. Да им приседне!

98

Ама как

преди 2 години

незаконно, пък парите по сметкста на болницата? Нещо не разбирам.

97

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев беше заложил всичко на ново правителство на ГЕРБ.Сгреши!Той заедно със всички клоуни от щаба,си участваха в предизборната кампания на ОПГто,без да им работа да се политизират.Сега всички се тресат от страх ,защото доказателствата са навсякъде.Почистване и лустрация от Герберазма и ще бъдем отново Нормална страна.

96

Анонимен

преди 2 години

Самото заглавие на статията е нарочно преиначено! А бе ние за вас бушмени ли сме? После се оплаквате че няма свобода на словото! Е как да има,вижте какво заглавие сте турили! Тука редактор имате ли!?

95

Анонимен

преди 2 години

А защо да има разлика под масата бе лешояд? Кой го казва?

94

Анонимен

преди 2 години

20000 долара за болницата, а разликата за подмасата колко е?

93

Анонимен

преди 2 години

Медицински хеликоптер??? Няма!!! Но има такъв, с който Търтея от Банкя обикаляше, за да показва възхода на Родината под негово управление.

92

Анонимен

преди 2 години

Гнус. Спасов директно да му лепят доживотна и това е, какво го бавят?!?