26

Анонимен

преди 2 години

Тази жена никога не е имала намерение да остава във Великобритания като работещ член на кралското семейство.По всичко личи,че намеренията и са били да използва популярността,която и носи статутът на кралска снаха за рестарт на смешната и холивудска кариера.Бъдещият крал на лично я придружи до олтара,тъй като булката не покани баща си,и за благодарност тя и Хари го нарекоха лош баща.Искали били да прекъснат "генетичната болка",идваща от кралицата през Чарлз.Прекъсват я с Лилибет за избор на име?

25

D

преди 2 години

Отказват се от кралските си задължения, ама сега удрят една четка на кралицата, защото разбраха, че няма да им елесно без кралството. Ама вече си ос*ерахте пътеките.

24

До 22

преди 2 години

Дъщеричката на принц Уилям се казва Шарлот Елизабет Даяна - вече е уважена и кралицата,и лейди Ди.На тези двамцата им излязоха криви сметките - хем да са кралски особи, хем да са знаменитости - да,ама така не може. Плюха, реваха, не им мина номерът и сега се умилкват. Дори кралицата като любяща баба да прости на внука си,а принц Чарлз - на сина си, то британците няма да го направят. Седморазрядната актриска и неблагодарница няма да може да стъпи във Великобритания повече.*** ще ходи без нея.

23

Анонимен

преди 2 години

Детето е Сакс Кобург Гота, които се прекръстили на Уиндзор през войната.Роднинче е.

22

Handel

преди 2 години

А бащата кой е?

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред някои е на 43...това са догадки,напиши в google и ще ти излязат статии.Тя тая в немалко лъжи я хващаха...та какво е една възраст или сурогатно майчинство за нея.

20

Мухаха

преди 2 години

Кой последно роди-мислих,че Хари е жената в семейството,реве и скимти като примадона..А може да е сурогатната майка.Има доста клипове относно истинската възраст на MeGain и за фалшивата й бременост...

19

Анонимен

преди 2 години

това бебе бе заченато в Америка.английските инвитроцентрове не са изчистили цвета заради който Меган щеше да се самоубива и няма да е рижаво.а ще носи естественият цвят на майка си .без изсветляване.

18

Анонимен

преди 2 години

Какъв херцог, каква херцогиня, най обикновени хора си станаха по тяхно желания. Стига сте ни ги навирали.

17

ПроСоТо

преди 2 години

обаче:..-"Рижавия грях на Даяна с ирландеца" ВСЕКИ път го затриват!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Най-после някой да уважи кралицата и майка си.

15

Анонимен

преди 2 години

Красиво име Лилибет или само Лили, пак е красиво!И Даяна също. Хубаво е да се родиш в кралско семейство., за да ти изберат хубаво име, а не като това, което майка ми е избрала....

14

На кой му пука?

преди 2 години

Мен по-ми дреме за на Н.В. Симеон -ри потомството. Ние си имаме собствено кралско семейство от същата династия, вие се занимавате с тия? Защо не ни информирате за техните житейски драми?Британското кралско семейство също произлиза от династията Сакс-Кобург-Гота. Понеже през Първата Светована война Германия и Великобритания не върви да воюват един срещу друг - го прекръстват на Уиндзор. Уиндзор и Сакс-Кобург-Гота са едно и също кралско семейство.Приятна вечер...:-)

13

Дам...

преди 2 години

Тя ще работи директор на Ниагарския водопад, а той, охрана на Ниагарския водопад. Нали е старшинка.ПП: Мизерна история. Залез на монархията и позор за нея.

12

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за африканския клон на английския двор.

11

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Я!..Верно!...Проверих,и наистина си прав/а !...И ако немаш некаква "Вътрешна информация" за "Кралското семейство",то...пробвай се с числата от тотото!..

10

Анонимен

преди 2 години

на Хари времето му изтича. Дъртата като гушне букета ще е персона нон-грата в Англия. Брат му и баща му няма да му простят никога, че предаде короната. Каквито и именца да слагат на дечурлигата. Пълен бастуун, ама така е - като е мислил с долната глава...

9

ген.Мутафчийски

преди 2 години

Надявах се да го кръстят НОЩ ....

8

Анонимен

преди 2 години

Мазно, мазно... Плюха по кралското семейство, излязоха с "разкрития", докато дядото на Хари и стълб до баба му - принц Филип, береше душа в болница, а сега, когато се чувстват застрашени, че ще им бъдат отнети титлите ( за които те вече не работят по собствено желание), дават на щерка си галеното име на кралицата, името, с което са се обръщали най-близките ѝ към нея. Скоро ще ревнат,че и на Лилибет ѝ е отказана титлата принцеса,понеже не е напълно бяла.Тя Мегито е ясна,ама Харито с какъв акъл...

7

Ебассси

преди 2 години

- Взех решение да се откажа от всички свои титли и да прекратя кралските си задължения и от днес моля да ме наричате ПРОСТО ХАРИ ..... из интервюто миналата година на Хари пред журналистите по повод абдикиране от задълженията му към кралското семейство ..... Явно не всички журналисти са присъствали , щом продължават да наричат този "Просто Хари " принц .... А ако една жена без английско гражданство и омъжена за някой който се е отказал от титлите си с какво право се нарича принцеса ?