12

Проста сметка

преди 3 години

Забелязвам, че колкото по закъсала е икономиката на една държава и колкото повече заеми има от МВФ и СБ, толкова са по- строги мерките. Няколко примера- Гърция, Аржентина, Бразилия, Индия. Гърция беше фалирала само преди няколко годинки, а Аржентина имаше през 2019 хиперинфлация и опасност от повтаряне на сценария от 2001г. Тогава аржентинските власти направо арестуваха народа да виси 3 месеца в къщи. Индия и Бразилия са ясни, само не ми казвайте колко са велики.

11

Анонимен

преди 3 години

До Гърция като миналата година. Ще платим някой друг PCR или антигенен - ОК. Да сме здрави. За тези, дето удариха ваксините заради 80-90 лева, няма да коментирам. Евтиното винаги излиза скъпо. Когато е за здравето, това е брутално да го научиш по трудния начин.

10

Анонимен

преди 3 години

До Гърция ще ходя знайте ли кога? Кога влеземе у Шенхен и махнат КПП-тата, и кога не ни искат ни PCR-и, ни MCR-и, а без никакеи документи да си фащаме магистралата за Солун и само да си платим тол таксата (като бели хора)!И като стигна до Солун... може да изпия едно кафе и да се върна в София!

9

Анонимен

преди 3 години

Ще поминем и без море. Година две, може да си измислим други занимания и друг начин за почивка. Ходенето на море не е задължително.

8

Анонимен

преди 3 години

А де, откога трябваше.Да дадат данни колко човека са с открит Ковид преди и след пътуване, всичко е напълно излишно. Това са мерки, дето само в началото щяха да са полезни.

7

Ох, пак аристократ

преди 3 години

До Анонимен 5 Видял си ти чужбина. Много люде ходихме в Гърция и преди 10-ти ноември, бе. Ама не се казваше на съседите. Цървулe. Децата издаваха работата. И тогава имаше морски таралежи, и тогава мама и тати ни обуваха гуменки, за да не се боцнем на морските таралежи...Цървуланко.

6

Дреме ми за Гърция

преди 3 години

Тази година е толкова евтино у нас, че майната им на византийците.Но вие идете. Колкото повече сте там, толкова по-евтино у нас.

5

българин

преди 3 години

До: номер 5Евалата пич, сложих ти плюсче на готиния коментар! Въпреки че мразя фюрера на Русланд - Волдемар фон Путин, трябва да отбележа че не се смятам за "русофоб". И в този ред на мисли, общото между нас българите и руснаците е в това, че разваляме обстановката където отидем. От една рускиня живееща в Италия чух да казва: "Хорошо там где нас нет!".

4

Striker

преди 3 години

Еми нормално и очаквано. То е елементарно издаването на сертификат. Пишеш си втора доза на ваксината, егн, л.к. и си готов. Няма как, но не е болка за умиране, пак ще се ходи на гръцко моренце, живи и здрави:)

3

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че има много от нашите там. Хубаво беше преди 2007.

2

Анонимен

преди 3 години

Хубаво море, кофти хора навсякъде. Стоя си на село и ми е мирна главата.

1

Анонимен

преди 3 години

Не влизам там, та ако ще и 100 евра да ми дават.