64

Гошо

преди 2 години

Много точно и правилно, пожелава му здраве.... По-точно не може.

63

Анонимен

преди 2 години

Абе, тя и Васточна Юропа улезна у НАТО, но и на най-непросветените им е ясно, че е по-добре да си слуга на умен господар, нежели господар на ***.

62

задунайски крепостен

преди 2 години

никой не трябва да се меси във вътрешните работи на империята на злото,когато заграбва чужди територии или когато подкрепя пожизнени вождове.путинь е пожизнен вожд,който уверено води империята на злото към брежневото блато на саморазложението.все такаааа до края на москваааа...

61

Анонимен

преди 2 години

Тая като я видя и почва да ми се повръща.

60

ИстинскатаИстина

преди 2 години

Оказа се че онова неморалното(воювало срещу источните украинци на страната на нацистите),та за интервюто му опозицията срещу Мр Ониъншенко казва че ги приказвал такива защото бил бит, и се нямирал под силно психо-михо медакаментозно и жестикулярно влияние.И тук,точно на това място Ониънистите казват:разобличителните разкази на Просташено се дължали на това,да де всичко си изпял и издекламирал за да не го психнярът бият и дадът на Донецк да му видят сметките.Та чухте ли какво каза Шумихановская

59

Анонимен

преди 2 години

Браво на Русия и Беларус ,не слуги на Европейския съюз

58

Анонимен

преди 2 години

Даа,Беларус са много силна държава,военно и икономически са огромна заплаха за НАТО!

57

Анонимен

преди 2 години

Къш, ***! Вече 100 гоини светът се занимава с тях. Ми не ви харесват хората нито държавата, нито непрекъснатите агресии, нито алкохолизма, нито мързела, НИЩО.Айде у лево.

56

религиозен Европеец

преди 2 години

Добре че нахлухме в Русия и избихме 25 милиона да накажем руснаците. Ние сме богоизбрани!

55

Българин

преди 2 години

Предлагам по почина на Германия да забраним производството на въглища и да затворим американските ТЕЦове в България. Опааа, тоа не може, американските ТЕЦове отделят от въглищата демократичен екологично чист пушек, но другите производства с въглища можем да спрем и да внасяме от Германия.

54

Българин

преди 2 години

Предлаган на секи покрив да турим перка и соларен панел да ни прават ток и да спрем да купуваме руска газ.

53

Кранчето

преди 2 години

Германия за последага година е коснсумирала с 40% повече руска газ. Канцлерът Меркел е поискала от Газпром за следващия сезон да гарантира количества поне с 50% повече.

52

Анонимен

преди 2 години

EС, 27те страни като цяло, харчи 3-4 пъти повече от Русия за въоръжаване. Тройно превъзходство е необходимо за атакуващата страна. Но ако ЕС твърди, че не иска да напада Русия както я нападна 1941г, то защо харчи толкова пари за оръжия за нападение, когато може да си осигури адекватна защита с 3 пъти по-малко разходи? Кой от кого се страхува - не ЕС, ами Русия се страхува от ЕС, и то с основание. При военен конфликт Русия ще действа мълниеносно и безпощадно, Русия си научи урока от ВСВ когато Европа я нападна.

51

Таня

преди 2 години

Тая гестаповка не се търпи вече

50

Анонимен

преди 2 години

Не Русия, ами западна Европа нападна Русия, европейците нахлуха в Русия и избиха над 25 милиона руснаци.

49

Анонимен

преди 2 години

Тая тетка я ползват от сайта да генерира кликове. Иначе е без значение какво мисли.

48

Анонимен

преди 2 години

Тая пръдла каква се явява,че все ми я цитирате тук?!Тая е на ниво наша Деси от Дулово!

47

Анонимен

преди 2 години

Путин хвърли щури пари за тръбите на СП 2. Лиши си хората от човешки живот. И сега , като не му купат газта какво правим.ЕС минава на възобновяеми източници

46

Блъди Мери

преди 2 години

Радио - "гаварит маскава" пак звучи на познатият стар радиоканал с гласът на Захарова, на който се включваха и познатие стари зациклили радиоточки от времето на Тошо и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!

45

Анонимен

преди 2 години

Анна Политковска казваше " руснаците живеят в две измерения- или са във война или се готвят за война"