28

Анонимен

преди 2 години

Ба 39 година лева е бил използван в европа както австрийския шилинг и германската марка баравно и е бил конвертируем. А кой, кой докара европейската войната, а. На който не му отърваше тази работа.

27

Анонимен

преди 2 години

На тоя в най скоро време ще му замръзне усмивката. Набърка се там дето се въртят трилиони. Никой не прощава на такива.

26

Мъск - президент

преди 2 години

Анонимните от днес.бг подкрепят Мъск изцяло и обещават да не водят война с него ....

25

Анонимен

преди 2 години

Човека не е балканска или руска мутра, дето купува футболни клубове и силиконки. Затова и пишман инвеститор *** не го харесва. То ако с пране на пари се пращат хора и товари в космоса, *** отдавна да е там. Те НАСА и Пентагона затова му плащат милиарди, да ги пере... Пийте си ракията е не се тормозете с Илон.

24

Анонимен

преди 2 години

Много неграмотно писана статия с правописни грешки. Отделно цената на биткоина падна не с 1000 долара, а с над 20 000 долара. 1000 долара разлика в биткоина не са пари, все едно хляба да падне с 5 стотинки. Дневните котировки играят с +/- до 3000 долара.

23

Великият ваксинатор

преди 2 години

И този иска земята само за себе си. Ама само с ковид няма да му се получи. Трябват му още по гадни вируси

22

ПроСоТо

преди 2 години

Не е необходимо човек да е чел Ницче,но като види присвитите очички и широката "усмивка" на въпросния веднага разбира,че срещу него стои един ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК...Далавераджия и ВЕЛИК КОМБИНАТОР...Тоя е "Фронтмена" на новото течение в НАСА и Пентагона...Много,много удобен!...Милиардера с..КРЕДИТНИ МИЛИАРДИ!.../ако искате,замислете се../

21

Ха добър ден

преди 2 години

От кига казвам че илънчо е един клоун перач на париСега сее сетиха тез

20

Анонимен

преди 2 години

ще падне някоя ракета

19

Понеделник

преди 2 години

Важното е, че криптовалутата няма конспиративни символи.

18

MNP

преди 2 години

До АнонименСбита кратка формула за съвременят инвеститор.Точно и на място

17

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е шум, който рекламира. А тукашния "експерт" още не може да проумее, че едно нещо струва толкова, колкото са готови да платят за него, а не колкото ви се струва, че трябва да струва. Затова и не може да проумеете, как виртуална валута струва нещо и същевременно Кремиковци няма как да заработи отново на печалба. Колко струва една картина на Пикасо? И защо подобна мацаница срува толкова? М? И защо ако същата е русувана от филанкишията, няма да струва и цената на боите?

16

До Бай Тошо

преди 2 години

Това е градска легенда. Българския лев са се опитвали да бъде стокова валута до към края на 19 век и после са зарязали тая работа. През 20ти век е преживял няколко деноминации, което подкрепя казаното. А надписа, че е "обезпечен със злато и всички активи на банката" подхранва тази легенда. Факта е, официалния курс е бил просто на хартия, а реалния - много по-нисък. Бил е и още е НЕконвертитуема валута.

15

до Бай Тошо

преди 2 години

Деде, ти знаеш ли колко вода изтече оттогава. МолА ти сА! Никой в тази държава няма средствата и възможностите да управлява динамиката на съвремения свят.

14

Бай Тошо

преди 2 години

Битконя е едно недоносче. Това е самата истина. Аз ви бях направил хубава и стабилна валута БЪЛГАРАСКИ ЛЕВ обезпечен със злато 1.17 лева=1 долар! Ама вие ме предадохте......

13

До 19

преди 2 години

"Хора ме може във всяка статия правописни грвшни" - доста иронична ситуация !

12

Анонимен

преди 2 години

Хора ме може във всяка статия правописни грвшни

11

Анонимен

преди 2 години

От тея туитове се печели. Ако реагираш достатъчно бързо, продаваш, след това купуваш в дупката. А "слабите ръце" се грижат за останалото.

10

Анонимен

преди 2 години

Илон Мъск е един мошеник, манипулатор и лъжец ..............крайно време е някой да го ошамари и да го сложи там, където му е мястото!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е този да го ошамарятП.С. мъдераторче, как е ? С cookies ли ще ме банвате? lol