355

Мария

преди 2 години

Пълен ***. Той три смислени изречения не може да навърже, изложи себе си и родината си с изцепките си и смехотворното си ежене пред велики боксьори, тръгнал да се прави на месия. Няма сериозно образование и подготовка в нито една сфера. Използва името си за лична пропаганда. Ще го употребят и ще му подхвърлят някакви трохи. Ще бъде използван от Герб като патерица за отклоняване на гласове от чалгаря и, *** и патриотите.

354

Анонимна

преди 2 години

До АнонименЕ, при всички положения те превъзхожда. Акълът ти е на ***, всъщност дори някои от питомниците са с по-развити умствени способности от твоя милост. Муахахахахахахахахахахахахахаха.

353

Данка Харсъзката

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаОпитал си се да напишеш нещо, ама не ти се е получило. Много неадекватен бе, Данчо, пише преди да наливаш ракийцата. Иначе по липса на интелект и негативизъм задминаваш и чалгаря и пульо.

352

Анонимен

преди 2 години

Тоя от много бой, са го повредили яко!

351

Славянин

преди 2 години

Един ден България пак ще се възроди и ще дойде новият Хан Крум,но всичко дето са мародерствали управлявали и близали власт в последните 100г без изкл.ще се превърнат в леш и Хеопсова пирамида от позлатени черепахи. България пак ще се възроди наново с труд и познания на Австрийски Немски и Японски инженери,но тази вмирисана с-мет в момента ще бъде побита на колове в парк Нар.събрание и ще се наложат жестоки животински закони пред които Канибализма в Африка и Талмудските предписания бледнеят !!!

350

Джошуа

преди 2 години

от мене имаш НЕ!

349

Анонимен

преди 2 години

Едни стимулиращо НЕ!

348

Българин

преди 2 години

Трябва ни човек с морал, който да организира хората да работят за благото на България а не на партията, партийците и/или на външни разузнавания. Кобрата ми изглежда такъв. Най малкото като видя имената им с брат им, съм сигурен че родителите са ги възпитали да бъде Българин и да му пука за България. Само не знам дали ще бъде допуснат.

347

Анонимен

преди 2 години

За всички дето пишат, че е бил слаб боксьор и много го биели - има само 2 загуби от 2ма ултра шампиони записани в боксовата зала на славата до имена като Али,Шугар Рей Робинсън и Джак Демси.

346

истината

преди 2 години

Че е най-успешния български професионален боксьор за всияки времена спор няма ама как тези му качества ще го направят успешен политик не ми е ясно.

345

Azfb

преди 2 години

Не виждам какво е "признал".По-скоро е ОБЯВИЛ, че ще става нещо....Няма ли кой да ги редактира тези статии ?

344

я пак

преди 2 години

Кобрата сега ще награби властта без да пита :)

343

Само ти Кубрате

преди 2 години

Да, ама тебе Кубрате хич не те е страх! Ти направо им пъхаш език в устата и не ти дреме! Мъжага си бре, и нищо подобно! Ще ми се правят на джен'дъри! Давай, само ти още не си направил партийка!

342

Владимир

преди 2 години

Ми то и Виталий Кличко влезе в политиката и даже кметува, но пък освен наистина брилянтен боксьор има магистратура по обществено развитие и е педагог с дисертация. Но пък тук може всеки да управлява и вдига крак за власт... По скоро братчето Тервел е за политик...все пак е с 2 висши, едното от което юридическо... за разлика от батко си който малко страда от мания за величие... ;-)

341

Нещо като

преди 2 години

Видяла жабата, че подковават вола, та отишла и тя си вдигнала крака !

340

Кличко

преди 2 години

???!!!???

339

Курти

преди 2 години

*** ако влезе в екип с Mayweather демек вице няма кой да го бие на изборите. Поне шоуто да е пълно.

338

Solar Power

преди 2 години

До Геро: Зависими сме на първо място от петрол и газ. С това трябва да се започне ! Трябва да си ги осигурим сами. Имаме море има шистаци копа се и това е. Да не говорим ,че сме зависими и от ядреното гориво.... можем да ги заменим със слънчеви централи. Това е началото - НЕЗАВИСИМА ЕНЕРГИЯ !

337

продължаваме напред

преди 2 години

ама посоката е сбъркана

336

Геро

преди 2 години

Каквото и да направиш момче,някой под мене също ти го подсказа,ние сме зависима държава от над 1000 години. Ако направиш силна политика като последния премиер , те махат ,ако направиш много силна политика,като Стамболов...ООтлиташ, ако си непослушен като Димитров и Луканов -също тоже. Мисли момче на политическия ринг бият по-силно.